Pronájem bytu 2+kk, Praha - Letňany, Chotěšovská, 57 m2

Chotěšovská, Praha 9, Letňany

21 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

K dlouhodobému podnájmu nabízíme moderní a prostorný byt o dispozici 2+kk v oblíbené lokalitě Praha 9 - Letňany. Tento krásný byt o celkové výměře 57 m se nachází ve 4. podlaží novostavby s výtahem a je připravený k okamžitému nastěhování. Součástí nabídky je parkovací stání, balkon a sklep, což zajišťuje dostatek úložného prostoru a pohodlí pro vaše potřeby.

**Vybavení bytu:**
Byt se nabízí částečně vybavený kvalitním nábytkem a moderními spotřebiči. Kuchyňská linka je plně vybavena elektrickou troubou, varnou deskou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, myčkou a digestoří. Dále je zde praktická úložná komora.

Obývací pokoj je zařízen sedačkou Phase Neapol, která poskytuje nejen pohodlné sezení, ale lze ji snadno proměnit na plnohodnotné lůžko s úložným prostorem. Součástí obývací části je také moderní obývací stěna.

Ložnice je vybavena vestavěnou skříní, která poskytuje dostatek místa na uskladnění oblečení a dalších věcí. V koupelně je k dispozici velká vana, umyvadlo, koupelnová skříňka, zrcadlo a pračka. Toaleta je oddělená, což zvyšuje komfort bydlení. V předsíni je botník a další praktická úložná komora. Vchod do bytu je chráněn bezpečnostními dveřmi.

**Lokalita a občanská vybavenost:**
Byt se nachází v klidné části obce Praha 9 - Letňany, která je velmi žádanou a vyhledávanou lokalitou díky svému spojení s přírodou i městským životem. V okolí najdete restaurace, kavárny, prodejny potravin, lékárnu, parky a dětská hřiště. V pěší dostupnosti se nachází základní a mateřská škola, což je ideální pro rodiny s dětmi.

Do 10 minut chůze od domu se nachází stanice metra Střížkov (linka C), která zajišťuje vynikající dopravní spojení do centra města a dalších částí Prahy. Blízké okolí nabízí také obchodní centrum Letňany, kde najdete širokou škálu obchodů, služeb a volnočasových aktivit, včetně aquaparku a fitness center.

**Další informace:**
Byt je volný k nastěhování od 1. prosince 2024. Preferujeme zájemce bez domácích mazlíčků. Byt má energetickou třídu B, což zaručuje nízkou spotřebu energie a úsporné bydlení.

**Podmínky pronájmu:**
- Měsíční nájem: 26 341 Kč (včetně poplatků)
- Náklady na bydlení: 5 341 Kč (včetně elektřiny)
- Nájem: 21 000 Kč
- Vratná jistota: 58 000 Kč
- Provize RK.

Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají klidné a komfortní bydlení v moderním bytě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností.

**Kontakt:**
Realitní kancelář: Můj domov REALITY
Makléř: Lidiya Savynets
Telefon: +420 775 604 602
Email: muj.domov.reality@seznam.cz

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky!

Parametry bytu

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Chotěšovská, Praha 9, Letňany
ID
1419
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Patro
4. z 6
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lidiya Savynets

Lidiya Savynets

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti