Prodej ubytování, Starý Plzenec, Masarykovo náměstí

Masarykovo náměstí, Starý Plzenec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Starém Plzenci

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji zavedený a průběžně rekonstruovaný penzion v obci Starý Plzenec, pouhých 5 minut od Plzně a 3km od nájezdu na dálnici D5(Praha - Plzeň - Rozvadov). Tento penzion poskytuje široké možnosti využití, ať už pro zavedený provoz nebo jako skvělou investiční příležitost.

V penzionu je k pronájmu celkem 14 pokojů s kapacitou 20 lůžek. Většina pokojů je dvojlůžková, ostatní jednolůžková. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou, což zajišťuje komfortní ubytování pro hosty. V přízemí najdete velký sál vhodný pro pořádání hudebních akcí, oslav nebo jiných společenských událostí. Pro hosty je k dispozici také restaurace s barem a plně vybavená kuchyň.

Součástí penzionu je bytová jednotka 3+kk, umístěná v prvním patře. Byt je velmi dobře udržovaný, má dvě koupelny a šatny v chodbě, což je praktické řešení pro majitele nebo provozovatele penzionu. K nemovitosti dále patří prostorná stodola s průjezdem, která poskytuje dostatek prostoru pro skladování.

Venku se nachází terasa s posezením, venkovním krbem a grilem, která skvěle poslouží pro letní akce a relaxaci hostů. Za stodolou leží rozlehlý nevyužitý pozemek, dnes využívaný jako parkoviště, což je velkým plusem.

Penzion má dvě podlaží – v přízemí se nachází sál, restaurace a kuchyň, v prvním patře pak pokoje a bytová jednotka. Vytápění zajišťují dva plynové kotle a jeden elektrický kotel. Nemovitost je napojena na kanalizaci.

Tento penzion nabízí výbornou příležitost pro podnikání v pohostinství s potenciálem dalšího rozvoje, a to v atraktivní lokalitě nedaleko Plzně.

Ohledně prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
S financováním Vám rádi pomůžeme.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Masarykovo náměstí, Starý Plzenec
ID
10315
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jaroslav Pavel

Jaroslav Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Starém Plzenci?