Pronájem bytu 2+kk, Otrokovice, Jana Žižky

Jana Žižky, Otrokovice

16 730 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně záloh na služby a energie)

Doporučené firmy v Otrokovicích

Informace k bytu

Pronájem krásného bytu 2+kk o výměře 50m2 + lodžie 4,7m2 + sklep 3,6m2, který se nachází v 1.patře novějšího zděného domu bez výtahu, ulice Jana Žižky, Otrokovice.

Tato moderní bytová jednotka je orientovaná na jihovýchodní stranu, do atria bytového domu. Parkování je možné na veřejném prostranství.

Dispozice: velmi prostorná chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem, lodžie 4,7m2 se vstupem z obývacího pokoje.

V suterénu domu je k dispozici zděný sklep o výměře 3,6m2.

Vybavení bytu: kuchyňská linka včetně elektrického sporáku s troubou, odsavač par, prostorná koupelna má vanu, umyvadlo, otopný žebřík a připojení na pračku. Nábytek na fotografiích včetně pračky i sušičky patří současnému nájemci.

Okolí bytového domu je velmi příjemné - v bezprostřední blízkosti náměstí 3. května, městského úřadu, obchodů a služeb.

Byt je k dispozici od 1.11.2024, vhodný pro zájemce o dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků.

Měsíční nájemné 13.260Kč + zálohy na služby ve výši 1.470Kč + elektrická energie 2.000Kč, vratná jistina ve výši 17.000Kč, provize RK ve výši 16.730Kč.

Parametry bytu

Cena
16 730 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Včetně záloh na služby a energie
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Jana Žižky, Otrokovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Eva Hložková

Eva Hložková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Otrokovicích?

Podobné nemovitosti