Pronájem bytu 1+kk, Hradec Králové, Svatojánská

Svatojánská, Hradec Králové - Třebeš

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu plně vybavený moderní byt 1+kk v klidné rezidenční části města.

Bytový dům se nachází v moderní zástavbě se širokou občanskou vybaveností. V docházkové vzdálenosti 5 minut najdete Penny Market, restauraci, Trhy Stromovka (pivotéka, vinotéka, pizzerie, kavárna, pekárna, obchod s lokálním masem). V docházkové vzdálenosti můžete využít také golfové hřiště Park Golf Hradec Králové s restaurací. V blízkosti je k dispozici autobusová zastávka s přímými spoji do centra, nemocnice či obchodního centra. 

Tento celkově moderní byt se skládá z předsíně, koupelny s toaletou a sprchovým koutem, prostornou a světlou obytnou místností s kuchyňským koutem a balkonem.

Byt je plně zařízený a připravený k nastěhování. K dispozici je plně vybavena kuchyň (lednice, myčka, sporák, trouba, varná konvice, jídelní stůl se židlemi). V bytě se taktéž nachází postel/gauč, skříň, knihovna, studijní stůl, židle a pračka.

Byt se nachází ve třetím patře v budově s výtahem a disponuje balkonem.

Nájemné činí 12 000 Kč/měsíc a zálohy na služby 3 000 Kč/měsíc. Vratná kauce 30 000 Kč. Provize za zprostředkování je ve výši jednoho měsíčního nájmu,

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Svatojánská, Hradec Králové - Třebeš
ID
1053
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Foreigners Hradec Králové

Malé náměstí 14/30, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Martina Vohralíková

Martina Vohralíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti