Prodej pole, Říčany, 9517 m2

Říčany

904 115 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 309 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Říčanech

Informace k pozemku

V zastoupení vlastníka prodávám zemědělské pozemky v katastrálních územích Říčany u Prahy a Světice u Říčan, okres Praha-východ.

Pozemky jsou zapsány na listech vlastnictví 7722 a 887. V katastrálním území Říčany u Prahy jsou parcely č. 551 a 550/19 zapsány na LV 7722, zatímco v katastrálním území Světice u Říčan jsou parcely č. 402 a 399 zapsány na LV 887. Celková výměra těchto pozemků je 9 517 m² orné půdy dobré kvality.

Pozemky se nacházejí ve velmi atraktivní lokalitě v okrese Praha-východ, který je vyhledávaný pro svou výbornou dostupnost do hlavního města a zároveň pro rozvoj zemědělské a investiční činnosti. Díky těmto vlastnostem se jedná o vynikající příležitost jak pro zemědělce, tak pro investory, kteří hledají stabilní dlouhodobé zhodnocení svých prostředků.

Investice do zemědělské půdy v této oblasti nabízí potenciál výnosu z kvalitní půdy a zároveň přináší možnost jejího dalšího využití v atraktivní lokalitě.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem. Pozemky nabízím k prodeji v zastoupení vlastníka, a cena je uvedena včetně provize. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Staňte se členem MojePole Plus a získávejte výhodné nabídky přímo do své e-mailové schránky. Pro nezávaznou poptávku využijte formulář dostupný na našich stránkách.

Parametry pozemku

Cena
904 115 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Říčany
ID
6909
Plocha nemovitosti
9517 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Czéhmester

Lukáš Czéhmester

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje polí v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti