Prodej rodinného domu, Hradec Králové - Kukleny, Za Škodovkou, 100 m2 (ID: 2071668)

Za Škodovkou, Hradec Králové - Kukleny

7 790 000 Kč HYPOTÉKA od 37 125 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k domu

Rodinný dům 100m², zahrada 265m² s posezením, garáží a bazénem, to vše jen kousek od Auparku.

Hledáte rodinný dům s obrovskou zahradou, kde můžete prohánět svůj nabušený traktůrek? Tady to bohužel nenajdete. Filosofie tohoto domu je jiná. Jste blízko hradeckého Auparku, ale jakmile se za vámi zavře elektricky řízená brána, ocitnete se ve svém vlastním kousku izolovaného ráje.

Zeď porostlá břečťanem, pár okrasných stromků, tújí, místo pro vaše auta, garáž, bazének (který potřebuje po delší době nepoužívání trochu péče), posezení pro rodinu a přátele, a místo na grilování. To vše je umístěno na 265 m² zahradě. Velké? Ne. Ale efektivní a dostačující? To už nechám na vás.

Proč mluvím o efektivitě? Vyjdete z domu a za pár minut jste v nákupním centru Aupark. Po hlavní třídě se během chvilky dostanete do centra. V blízkém okolí najdete skvělou kavárnu, bistro To je Bistro, posilovnu, a na hlavní Pražské třídě je i školka a základní škola. Jako makléře mě u domů vždy zajímala dostupnost – jak rychle se dostanu například z města ven. A tady je to na dálnici jen kousek.

Pojďme se podívat na detaily a technické informace:

Dům má 100 m² obytné podlahové plochy, rozdělené na přízemí a patro. Dřevěná brána a branka, přičemž brána pro auta je na dálkové ovládání, stejně jako vrata od garáže. Garáž pojme 2 auta a stále zůstane dost místa na uskladnění věcí, pneumatik nebo různých materiálů. Její plocha činí úctyhodných 36 m².

Podstatnou část nádvoří pokrývá zámková dlažba. Rodinná oslava? Žádný problém, na dvůr se vejdou až 4 auta, plus jedno další lze zaparkovat před domem.

Dům je podsklepený a nabízí 14,5 m² sklepa. Vstup z kuchyně na zahradu je praktický detail, který oceníte. Kuchyňská linka je z dubového masivu, což dodává interiéru nadčasový a elegantní vzhled. Dům je samozřejmě cihlový.

V horním patře je klimatizační jednotka, která v létě zajišťuje příjemné klima. Navíc, příčka mezi pokoji v horním patře je nenosná, takže si prostor můžete otevřít nebo přizpůsobit podle svých potřeb.

Důležitá poznámka: V horním patře jsou dva pokoje (jak už jsem zmínil u příčky), vedle nich je menší místnost se střešním oknem. Tuto místnost můžete využít jako další menší pokoj, ale zajímavé je, že jsou zde již vyvedeny odpady a trubky. To znamená, že zde lze snadno vybudovat koupelnu a WC pro horní patro.

Dům tak nabízí různé možnosti využití. Může zůstat v současné podobě, ale také se dá snadno přizpůsobit vašim potřebám. Například si můžete horní patro zařídit jako oázu klidu s velkou ložnicí, šatnou a koupelnou, zatímco dolní patro může sloužit jako zázemí pro děti nebo jiné využití dle vašich představ.

Topení zajišťuje plynový kotel umístěný ve sklepě. V obývacím pokoji jsou navíc malá krbová kamna, která vytvářejí útulnou atmosféru, ale dokážou také efektivně vytopit celé spodní patro, když je potřeba. Dům je napojen na kanalizaci a na zahradě je studna s čerpadlem. Studniční voda se využívá například na WC a praní, přičemž uvnitř domu můžete snadno přepínat mezi studniční a vodovodní vodou. Současný majitel nechal dům kompletně zateplit.

Vedle vstupu do sklepa je prostor pro pračku a sušičku – technická místnost, která poskytuje dostatek místa pro veškeré potřebné spotřebiče.

Poznámka: Energetický štítek (PENB) bude dokončen při prodeji, prozatím uvádíme třídu G.

Zaujala vás tato nemovitost? Ozvěte se mi a rád vás tu osobně provedu. Na viděnou na prohlídce!

Parametry domu

Cena
7 790 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Za Škodovkou, Hradec Králové - Kukleny
ID
004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Oleh Telička

Oleh Telička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti