Prodej chaty, Varnsdorf, Hřbitovní, 588 m2

Hřbitovní, Varnsdorf

2 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 914 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Za cenu malého bytu domek se zahradou!
Nabízíme k prodeji mobilní domek 2+KK s obytnou plochou 41 m2 (z toho 5 m2 je nevytápěná předsíň) a jižně orientovanou zastřešenou terasou cca 8 m2 v ulici Hřbitovní, Varnsdorf. Pozemek parcelní číslo 3587 má plochu 588 m2.
Domek je 8 let starý, sloužil k trvalému celoročnímu bydlení, místo s výhledem na Luž je skvělé i pro rekreaci. Domek je vybaven elektřinou, vodovodem a moderním dvojstupňovým septikem. Vytápění zajišťují dvě tepelná čerpadla vzduch-vzduch a čtyři přímotopy. Přímotopů nebylo nikdy třeba využít, protože domek je perfektně izolovaný. V létě slouží tepelná čerpadla jako klimatizace.
Pozemek dále zahrnuje starší zahradní chatku a kůlnu na nářadí, která vyžaduje opravu střechy, klec a boudu pro většího psa a skleník. Pozemek je oplocený, má přístup pro auta a další samostatný uzamykatelný pěší vchod. Nachází se v klidném místě na pomezí zahradní kolonie a rodinných domů, asi 300 m od lesa a zajišťuje vysokou míru soukromí díky pěstěnému dvojitému živému plotu. Ideální bydlení pro milovníky zahrady a zeleně, s výhledem na Luž. Místo je skvělé i pro pejskaře.
Cena zahrnuje vybavení kuchyně a nábytek zobrazený na fotografiích. Nemovitost není zatížena žádnými věcnými břemeny.
Díky poslední změně územního plánu je možné provést stavební řízení a posunout domek do kategorie rodinný dům s vlastním č.p. Do té doby jej nelze použít jako zástavu pro bankovní financování.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Parametry domu

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Hřbitovní, Varnsdorf
ID
00046
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
588 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Milan Choura

Novoveská 3093, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Milan Choura

Milan Choura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Varnsdorfu?

Podobné nemovitosti