Prodej chaty, Nespeky, Nad Úvozem, 232 m2

Nad Úvozem, Nespeky

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Nespekách

Informace k domu

Chata se nachází v obci Nespeky, ležící jihozápadně od Prahy, s pohodlným dojezdem na kraj města (Praha 4) za přibližně 30 minut. Tato zděná a podsklepená chata o velikosti cca 30 m2 je dispozičně řešena jako 1+1 s verandou (pokoj, kuchyň, veranda a toaleta). K chatě patří vlastní pozemek o výměře 232 m2. Na pozemku je vrtaná studna, která přivádí vodu do sklepa, připravenou k rozvedení do chaty. Chata má zavedenou elektřinu a je vybavena jímkou. Příjezdová cesta je obecní, což zajišťuje pohodlný přístup k chatě a umožňuje parkování přímo na vlastním pozemku.

Exkluzivní nabídka zděné rekreační chaty v oblíbené lokalitě Nespeky, v tiché slepé ulici. Chata z roku 1951 byla majiteli užívána a průběžně udržována. Chata má vlastní vrtanou studnu na pozemku s možností snadného zavedení vody do chaty, jímku, zavedenou elektřinu (veškeré aktuálně funkční rozvody byly instalovány před 8 lety), obecní příjezdová cesta.
Chata sestává z předsíně, prosklené verandy, WC s dostatkem prostoru na vybudování koupelny, obytné kuchyně s funkčními krbovými kamny a velmi prostorné ložnice. Chata je podsklepena.

Chata stojí na vlastním pozemku o velikosti 232 m2 se zahradou a možností vjezdu na pozemek. Na pozemku lze postavit menší domek kolem 50 m2, s možností trvalého bydlení jako okolní domy.

Řeka Sázava je 500 metrů od chaty a nabízí možnosti rybaření, koupání a dalších aktivit. Klidné prostředí, krásná okolní příroda a vyborná dopravní dostupnost. Autobusová zastávka 7 minut chůze, spojení na metro Budějovická. Autem 30 minut do Prahy.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Nad Úvozem, Nespeky
ID
21177
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
232 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Borecká

Jana Borecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Nespekách?

Podobné nemovitosti