Prodej činžovního domu, Žatec

Žatec

9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Jste investor, zajímají Vás bytové domy a hledáte ideální příležitost na TOP adrese v Žatci, kde byste mohli realizovat svůj investiční záměr a zároveň nechcete čekat se začátkem výstavby?

Dovolte mi Vám představit objekt bývalé mechaniky v Žatci, v ulici Václava Brožíka na Floře. Bývalý komerční objekt, který nabízí v současné chvíli 2.NP byl využíván v 1.NP k účelům výroby a další prostory sloužily jako garáže, zatímco 2.NP bylo využíváno převážně k potřebám kancelářským.

V současné chvíli byl objekt v územním plánu změněn na bytový dům, přičemž součástí prodeje je také projekt společně se stavebním povolením. Projekt počítá s nástavbou 3.NP, přičemž poskytne budoucímu majiteli celkem 16 bytových jednotek o dispozicích 1+KK, 2+KK, 2+1 a 3+KK. Výměrou se byty pohybují v rozmezí od 39,9 m2 – 95,2 m2. Celková plocha bytů činí 1000 m2.

V 1.NP se počítá s pěti byty o dispozicích – 1+KK, 2+KK, 2+1, 1+KK, 1+KK
V 2.NP se počítá se sedmi byty o dispozicích – 3+KK, 1+KK, 1+KK, 3+KK, 2+KK, 1+KK, 1+KK
Ve 3.NP se počítá se čtyřmi byty o dispozicích - 3+KK, 3+KK, 2+KK, 3+KK.

Z největší bytové jednotky o rozloze 95,2 m2 ve 3.NP je možné vybudovat vstup na terasu s výhledem k okolí.

V 1.NP v pravé části budou dále vybudovány dvě společné kolárny a kočárkárny se samostatnými vstupy. Dále se v objektu bude nacházet nebytový prostor se samostatným vstupem z ulice skládající se z prodejny, skladu a toalety. Celková plocha těchto prostor bude činit 55,4 m2. Komerční část a obytná část nebude průchozí.

Pro lepší představivost přikládám výkresy jednotlivých nadzemních podlaží z projektové dokumentace, které Vám lépe představí jednotlivá uspořádání bytových jednotek.

V projektu je zakomponováno 12 parkovacích stání přímo u domu, přičemž dalších 14 parkovacích stání vznikne v objektu, který se nachází v dochozí vzdálenosti.

Bytový dům bude napojen na veškeré inženýrské sítě, přičemž jeho vytápění bude zajištěno dálkovým horkovodem ze Žatecké teplárenské.

V případě, že Vás tato nabídka zajímá, zavolejte mi nebo napište a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Těším se na Vás.

Parametry nemovitosti

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Žatec
ID
0032-NP08823
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti