Prodej rodinného domu, Fryšták, Nová, 230 m2 (ID: 2070920)

Nová, Fryšták, okres Zlín

9 500 000 Kč HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Fryštáku

Informace k domu

Prodám rodinný dům 5+kk, Fryšták

Nabízíme k prodeji tento samostatně stojící, prostorný, zrekonstruovaný rodinný dům téměř v centru Fryštáku. Díky svým vlastnostem i skvělé dostupnosti do centra je ideální pro rodinu s dětmi nebo mladý pár, který se na děti teprve připravuje. Dům je dispozičně řešený jako větší 5+kk (200m²) se zahradou (400m²) s pergolou, bazénem a kůlnou. Na dvorku pak nalezneme další bytovou jednotku o dispozici 1+1 (29m²), kterou lze využít, díky samostatnému vchodu, i k podnikání ve službách (např. manikúra, kadeřnictví, kancelář, ...) nebo jako zahradní kuchyně, apartmán pro hosty, dílna či k uskladnění věcí. Její využití je plně na Vašich potřebách.

Dům má cihlovou konstrukci, byl postaven ve 40.letech 20. století a v roce 2010 proběhla jeho kompletní přestavba a rozšíření do stávající podoby. Už při vstupu dovnitř na vás dýchne jeho osobitost a prostornost. Dům může být po dohodě kdykoliv k dispozici.

Dům je tedy dispozičně řešen jako 5+kk, s celkovou výměrou 200m² a je částečně podsklepen. V přízemí se nachází předsíň, vstup do sklepa, technická místnost, vstupní hala s francouzským oknem do zahrady, prostorný obývací pokoj, jídelna s kuchyní, pracovna, moderní koupelna vč. toalety a schodiště do podkroví. Podkroví je dobře dispozičně řešeno. Z chodby se vstupuje do tří neprůchozích pokojů, prostorné koupelny s vanou, sprchovým koutem i toaletou a technické místnosti s plynovým kotlem. Každý z pokojů má vlastní šatnu, což je velmi praktické a přehledné řešení pro uložení oblečení, ale i Vašich sezónních věcí.

A jak vypadá dům technicky? V přízemí jsou podlahy s keramickou dlažbou a podlahovým topením. V podkroví jsou všechny podlahy plovoucí, kromě koupelny, kde je keramická dlažba. Okna jsou plastová zn. Velux, střešní krytina je betonová taška. Dům je zateplen polystyrenem, připraven na finální fasádovou barvu a je připojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění domu je ústředním topením, které zajišťuje kotel na plyn a pro příjemnou atmosféru nejen v zimě je možnost využití krbu. V přízemí je již zmiňované podlahové topení, v pracovně a v celém podkroví pak radiátory. Plynový kotel ohřívá i vodu, která je do kuchyně dodávána z městského řádu, ostatní připojení vody (koupelny, toalety, pračka) je z vlastní studny, což výrazně šetří měsíční náklady. Samozřejmostí je i možnost trvalého přepnutí na vodu z řádu do celého domu. Odpady jsou vedené do městské kanalizace, bytová jednotka ve dvoře pak do jímky s přepadem do kanalizace. Z ulice je možné vjet po zámkové dlažbě do dvora, kde je možné i parkovat. Další parkovací místa jsou hned před domem na ulici.

Bytová jednotka ve dvoře je dispozičně 1+1 s výměrou 29m². U vstupu se nachází kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstup do jedné obytné místnosti. Jednotka je zásobována vodou ze studny, její ohřev a vytápění je vlastním plynovým kotlem. Podlahy jsou betonové, koupelna a kuchyň s keramickou dlažbou, v obytné místnosti pak s plovoucí podlahou.

Na zahradě se nachází pergola pro váš relax nebo posezení s přáteli, bazén pro osvěžení v horkých dnech, dřevěný dětský domek se skluzavkou a houpačka pro vyžití dětí. V další části najdeme užitnou zahrádku, místo třeba i pro vyvýšené záhony a v zadní části pak kůlna. Na dvorku je funkční studna na kterou je dům i druhá bytová jednotka napojena. Zahrada i dvorek jsou ze všech stran uzavřeny, osázeny okrasnou vegetací a poskytuje maximální soukromí.

Fryšták je město, 7 km od Zlína, 10km od Holešova, na okraji Hostýnských vrchů a na rozhraní Valašska a Hané, s krásnou okolní přírodou. Žije zde přibližně 3 800 obyvatel. Ve městě je pro menší děti k dispozici mateřská škola, pro větší pak základní škola. Dále ve městě najdeme knihovnu, kostel, hřbitov, zdravotní středisko a spoustu sportovního i kulturního vyžití. Dům se nachází 300m od náměstí, přesto se jedná o velmi klidnou lokalitu.

Doporučujeme prohlídku! Financování nemovitosti, přepis energií i právní servis vyřídíme.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Nová, Fryšták, okres Zlín
ID
2024007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
230 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
766 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Reality a poradenství Ležákovi

Reality a poradenství Ležákovi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Fryštáku?

Podobné nemovitosti