Prodej rodinného domu, Tanvald - Šumburk nad Desnou, Vítězná, 96 m2

Vítězná, Tanvald, Šumburk nad Desnou

2 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 154 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a kompletních právních služeb)

Doporučené firmy v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Pokud toužíte po nemovitosti, která se nachází ve skvělé lokalitě, nabízí možnost libovolných úprav dle Vašich představ a má potenciál využití jak pro stálé bydlení, tak případně jen pro rekreační účely, dovolíme si Vám nabídnout ke koupi rodinný domek ve městě Tanvald – Šumburk nad Desnou.
Dům byl využíván pro rekreační účely, ale po provedení potřebných úprav má potenciál využití i pro trvalé bydlení. V přízemí je dřevěná veranda, chodba, skladovací komora, kuchyňka s jídelním koutem a obývací pokoj. Z chodby se pak po dřevěných schodech dostaneme do podkroví, kde je prostorná obytná chodba, velká ložnice a menší podkrovní prostor, který je aktuálně upravený na možnost přespání. Dům je částečně podsklepený, je napojený na elektřinu, přívod vody je momentálně řešený věcným břemenem ze studny na sousedním pozemku, WC je suché. Avšak ve spodní části pozemku jsou již vyvedené přípojky pro napojení nemovitosti na veřejný vodovod a kanalizaci.
Dům je zděný, základy a podezdívka jsou kemenné. Střecha je nově udělaná, s krytinou z kanadského šindele. Vytápění kamny na tuhá paliva v kuchyni a v pokojích.
Pozemek je svažitý a ve spodní části se nachází další budova, která je bez čísla popisného a může se využívat jako garáž, dílna nebo skladovací prostor. Případnou větší investicí je možné ho upravit a využívat i jako další obytnou budovu pro návštěvy nebo k případnému pronajímání.
Tanvald je přirozeným centrem života v oblasti pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Je také turistickým centrem východní části Jizerských hor, kam po celý rok přijíždějí stovky domácích i zahraničních návštěvníků.
Lokalita je to opravdu skvělá a nabízí mnoho možností pro sportovní a rekreační vyžití.
V zimě si v nejbližším okolí přijde na své každý, kdo rád lyžuje. Do Albrechtic v Jizerských horách, kde je skiareál Tanvaldský Špičák je to necelých 6 km, autem sotva 10 minut. Velmi blízko je také Harrachov a Rokytnice nad Jizerou, autem 20 resp. 25 min. A všude kolem je samozřejmě také spousta běžkařských tratí.
I v létě je zde dostatek možností, jak velmi příjemně trávit volné dny. Přímo v Tanvaldu je nově otevřené koupaliště ve volné přírodě s kompletně vybaveným zázemím. V okolí je také nepřeberné množství turistických a cykloturistických tras, blízké lesy lákají k podzimnímu houbaření.
Přijďte se přesvědčit sami o potenciálu vlastní nemovitosti i lokality, ve které se nachází. Velmi rád Vám tuto nemovitost osobně představím.

Parametry domu

Cena
2 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a kompletních právních služeb
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Vítězná, Tanvald, Šumburk nad Desnou
ID
257-NP01227
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
75 m2
Podlahová plocha
96 m2
Plocha nemovitosti
1941 m2
Plocha zahrady
1625 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Cool

RE/MAX Cool

Roztylské náměstí 393/35, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Luboš Houštecký

Luboš Houštecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tanvaldě?

Podobné nemovitosti