Prodej bytu 2+kk, Cerhenice, Za Cukrovarem, 55 m2

Za Cukrovarem, Cerhenice

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc

(v ceně vše včetně advokátní úschovy, právního servisu i odměny RK)

Doporučené firmy v Cerhenicích

Informace k bytu

Hledáte startovací byt pro dospělého potomka, nebo nové hnízdečko pro sebe i partnera, který Vás však vstupní cenou nezruinuje? Či snad investici na krásném místě s příjemným okolím, velmi slušnou občanskou vybaveností a s perfektní dostupností do Kolína i do Prahy? Společnost ECON REAL s.r.o. Vám představuje nabídku prodeje světlého a velmi příjemného bytu 2+kk s balkonem, parkovacím stáním a sklepem v novostavbě domu z roku 2022, který se nachází v městysu Cerhenice.
Byt se nachází ve 3. patře (4.NP) cihlového, nízkoenergetického bytového domu (PENB B) s výtahem a je plně bezbariérový. Jednotka má podlahovou plochu 51,8 m2 s balkonem s úžasným výhledem do okolí o výměře 1,67 m2, příslušenstvím je praktický sklep nacházející se v přízemí domu s prostorem 2,2 m2 a nesmíme zapomenout na vlastní, vyhrazené parkovací stání přímo před domem (pouze s jedním sousedním vozidlem).

Byt nabízí praktickou předsíň do L s dostatkem prostoru na vestavěné skříně i botník, koupelnu s vanou a toaletou, kde se pohodlně vejde též pračka (i se sušičkou, chcete-li), krásně prosvětlenou ložnici s tzv. falešným balkonem a nakonec velmi příjemný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na již zmíněný a tentokrát opravdový balkon.
Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou, digestoří a troubou a je možné ji bez problémů zvětšit na rohovou. Nový majitel jistě ocení dostatek místa jak pro jídelní část, tak pro pohodlné posezení s rodinou (neb obývací pokoj s kk je výměry přes 22m2) a též větší množství oken směřujících na dvě světové strany.
V domě je rozveden optický internet, takže je zde možné, v klidu a v zeleni, fungovat i na home office.

Vyjma své minimální energetické náročnosti díky kvalitní stavbě i izolačním vlastnostem nabízí dům i nízké měsíční poplatky, které jsou spojené s bydlením (aktuální zálohy pro 3 osoby 3.271,-Kč + fond oprav 609,-Kč). Hospodaření i péče o dům ze strany SVJ je v podstatě bezchybná a zajišťuje všem obyvatelům klidné bydlení i spaní.

Byt je v osobním vlastnictví a jeho koupi je možné bez potíží financovat hypotékou.

Městys Cerhenice má strategické umístění a nabízí skvělé vlakovém spojení jak do Kolína, tak do Prahy (vlaková zastávka do 15 min. chůzí) a taktéž autobusová doprava je velmi dobře zajištěna. Autem jste do pár minut na dálnici D11, dostupnost okolních měst je tedy bezproblémové a bez kolon. V obci je kompletní vybavenost a to školka, škola, obchody a třeba i knihovna. Je třeba též vyzdvihnout množství zeleně v obci i v okolí i samotnou aktivitu Cerhenic (sportovní aktivity, kultura, pravidelné akce pro dospělé i děti, divadelní spolek, Sokol, fotbal.....) včetně vydávání pravidelného periodika - Cerhenické rozhledny.
Zkrátka v Cerhenicích to žije a Vy máte příležitost bydlet v okrajové části, v dosahu přírody i ruchu a v podstatě v novém. V tomto projektu villadomů se příliš často byty neprodávají.....Neváhejte a kontaktujte nás. Budeme se těšit na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně vše včetně advokátní úschovy, právního servisu i odměny RK
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Za Cukrovarem, Cerhenice
ID
2024040
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
55 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
55 m2
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Dana Hunčovská

Ing. Dana Hunčovská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Cerhenicích?

Podobné nemovitosti