Prodej rodinného domu, Blovice, Javorová, 138 m2

Javorová, Blovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u realitního specialisty)

Doporučené firmy v Blovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

Hledáte ideální místo pro váš nový, vysněný domov?

Představujeme vám moderní dřevostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk, která se nachází v Blovicích, pouhých 15 minut od krajského města Plzně.

Dům s užitnou plochou 118m2 se rozléhá na pozemku o celkové výměře 811m2, který Vám zajistí dostatek prostoru pro jakékoliv venkovní aktivity či vybudování krásné zahrady a bazénu. To jistě ocení i ti nejmenší členové vaší rodiny.

Po vstupu do domu se ocitnete v prostorné hale s botníkem a šatní skříní, dále pokračujete po chodbě ze které se dostanete do všech místností domu a to i na venkovní terasu o výměře 20m2, kde si jistě budete užívat slunečné dny pro odpočinek nebo grilování s přáteli. Z chodby se dále dostaneme do koupelny se sprchovým koutem, na samostatnou toaletu, technické místnosti s šatnou, kterou každý z Vás jistě ocení, dětského pokoje, prostorné ložnice se vstupem na terasu a v neposlední řadě obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelním stolem, který tvoří dominantu celé nemovitosti.

Dům se prodává včetně veškerého vybavení a kvalitního nábytku, který je ve všech místnostech montován a navržen na míru, tak aby se co nejlépe využil prostor celého domu.

Další výhodou domu jsou nízké provozní náklady a to především díky využití nejmodernějších technologií, kterými jsou: tepelné čerpadlo, podlahové vytápění, připravená krbová vložka a klimatizace, která též může fungovat jako další zdroj vytápění.

Napojení na veřejný vodovod, veřejnou kanalizaci a elektřinu je zde samozřejmostí.

Město Blovice disponuje veškerou občanskou vybaveností jako jsou školy, školky, střední školy, gymnázium, obchody, restaurace, úřady, sportoviště či mnoho dalšího. Prostě vše co potřebuje pro každodenní žití. Velkou výhodou je dopravní spojení do Plzně a to jak autobusem tak vlakem, přičemž jsou zde pravidelné spoje. Na kraj Plzně se přitom dostanete za pouhých 15 minut jízdy.

Pokud Vás tato nemovitost oslovila, neváhejte se na nás obrátit.

Budeme se na vás těšit při osobní prohlídce.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u realitního specialisty
Náklady na bydlení
5500
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Javorová, Blovice
ID
65015
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
131 m2
Plocha nemovitosti
811 m2
Plocha zahrady
680 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Dlážděná
Voda
Vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Blovicích?

Podobné nemovitosti