Prodej rodinného domu, Kostice, 457 m2

Kostice

6 240 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 738 Kč /za měsíc

(více informací u zprostředkovatele)

Doporučené firmy v Kosticích

Informace k domu

Hledáte rodinný dům ihned k nastěhování bez nutnosti dalších velkých investic na krásném místě a v klidném prostředí?

Nabízím Vám ke koupi rodinný dům 4+1 s garáží, částečně podsklepený, s dílnou, balkonem, terasou a zahradou se zahradním domkem v klidné, téměř "rekreační" lokalitě obce Kostice, okres Břeclav. Velkou výhodou domu je jeho jedinečná poloha a místo, kde se dům nachází, přístup na pozemek je zajištěn z komunikace, jak z jeho přední části vstupem přímo do domu, také z jeho zadní části, vstupem do zahrady.

Nemovitost se nachází přímo u čerstvě napuštěné vodní nádrže, kde obec Kostice usiluje o vybudování rekreačního a oddychového využití této lokality, více informací ke studii lze nalést na webových stránkách obce Kostice.

Rodinný dům byl kolaudovaný v roce 1999, je připojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina, obecní vodovod, kanalizace a plyn). Na zahradě se nachází studna a žumpa (jnepoužívá se). Vytápení domu zajišťuje plynový kotel, lze si také přitápět krbem v obývacím pokoji, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Fasáda domu je zateplená včetně podkroví. Podlahy v domě jsou kombinací plovoucích podlah a dlažby, okna jsou plastová, instalována v roce 2013.

Hlavní část domu tvoří první nadzemní podlaží, kde se nachází 3 pokoje (obývací pokoj s balkonem a posezením), kuchyně, sociální zařízení s infrasaunou, 2 vstupní chodby, šatna, dílna a schodiště do druhého nadzemního podlaží - podkroví, kde se nachází podkrovní pokoj s terasou, dále je zde prostor např. pro pracovní kout a doposud nevyužitý půdní prostor, ze kterého je možno dobudovat další podkrovní bydlení.

Celková zastavěná plocha domu s nádvořám činí 287m² na parcele o celkové rozloze 457m² včetně zahrady, pro bezpečné parkování lze využít garáž, případně je možné parkovat přímo na pozemku, velkou výhodou je také dostatek parkovacích míst v těsném okolí domu (jeho přední i zadní části). V okolí nemovitosti najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnického zařízení, pošty a supermarketu. Příjezd k nemovitosti je zajištěn z obou stran po asfaltové vozovce s dobrou dostupností.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl předložen a nyní je ve stádiu zpracování, proto dle platné legislativy uvádíme energetickou třídu náročnosti "G".

Tato rodinná nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečné, klidné a komfortní bydlení pro svou rodinu. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, ráda Vás nemovitostí provedu!

Parametry domu

Cena
6 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
více informací u zprostředkovatele
Náklady na bydlení
2 500
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Kostice
ID
01-287
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
457 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Kuchtíčková

Cihlářská čtvrť 3117/8, Hodonín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Monika Skutecká

Ing. Monika Skutecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kosticích (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti