Prodej bytu 2+1, Sázava, Školská

Školská, Sázava

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Sázavě

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji prostorný byt o velikosti 60 m² v centru města Sázava, na atraktivní adrese v ulici Školská. Byt o dispozici 2+1/L se nachází ve 3. patře a je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí zrekonstruovat bydlení podle svých vlastních představ. Byt je v původním stavu a připraven k celkové rekonstrukci, což poskytuje skvělou příležitost k vytvoření moderního domova přesně podle vašich požadavků.

Bytový dům prošel před pěti lety rozsáhlou revitalizací, která zahrnovala zateplení fasády, novou střechu a výměnu oken za plastová. Zateplení a další úpravy domu přispívají ke zlepšení energetické efektivity, což se pozitivně odráží na nákladech na vytápění. K bytu náleží sklepní kóje a obyvatelé mají k dispozici společnou sušárnu, což zvyšuje komfort bydlení.

Lokalita je jedním z hlavních lákadel této nabídky. Byt se nachází v samém centru Sázavy, což znamená, že veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti – školy, školky, obchody, restaurace a kulturní zařízení. Sázava je město s bohatou historií a klidnou atmosférou, která je ideální pro rodinné bydlení i pro ty, kteří hledají únik od ruchu velkoměsta. Navíc, díky skvělé dopravní dostupnosti se do Prahy dostanete pohodlně autem za méně než hodinu, jelikož je město nedaleko dálnice D1, což ocení jak pravidelní dojíždějící, tak lidé, kteří si cení rychlého spojení s hlavním městem.

Tento byt představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají bydlení v srdci malebného města, s potenciálem si ho upravit přesně podle svých potřeb. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky!

Parametry bytu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Školská, Sázava
ID
0059-NP07256
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marcela Kvízová

Marcela Kvízová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti