Prodej bytu 3+kk, Praha - Malešice, Počernická, 135 m2

Počernická, Praha, Malešice

17 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 82 685 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

ID: SP98

Luxusní byt v exkluzivním komplexu ByTy Malešice 2, Praha 10 – Váš nový domov s úžasným výhledem na Prahu!

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu 3+kk o velikosti 135,35 m2, který se nachází v prestižním rezidenčním komplexu ByTy Malešice 2 na adrese Počernická 708/60a, Praha 10. Byt je umístěn na 7. patře a nabízí dva prostorné terasy o velikostech 15,37 m2 a 23,33 m2, z nichž si můžete užívat úchvatné západy slunce a panoramatický výhled na Prahu.

Při vstupu do bytu Vás přivítá prostorná vstupní hala, ze které se pohodlně dostanete do všech místností. Prostorný obývací pokoj s francouzskými okny plynule navazuje na velkou terasu, ideální pro chvíle strávené s rodinou či blízkými. Kuchyňský kout je vybavený kvalitními spotřebiči včetně lednice, trouby, mikrovlnné trouby, varné desky, digestoře a dokonce i vinotékou, což ocení především milovníci vína. Všechny místnosti mají přímý vstup na terasy, což bytu dodává spoustu přirozeného světla a úžasný pocit propojení s okolní přírodou.

Ložnice nabízí klidné prostředí a nádherný výhled na Prahu, zejména při západu slunce, což zajišťuje unikátní atmosféru. Byt je navíc vybaven praktickou prádelnou, ve které je umístěna jak pračka, tak sušička. Všechna okna jsou opatřena venkovními automatickými žaluziemi, které Vám zajistí maximální soukromí i komfort. Klimatizace je vestavěná ve všech místnostech a postará se o příjemnou teplotu v horkých letních dnech.

K bytu patří dvě parkovací místa v podzemní garáži a prostorný sklep, který poskytuje dostatek místa pro pohodlné uložení všech potřebných věcí.


Komplex ByTy Malešice 2 se nachází v klidné rezidenční čtvrti s kompletní občanskou vybaveností v okolí. V blízkosti se nacházejí školy, školky, obchody, restaurace i sportovní zařízení. Výborná dopravní dostupnost je jednou z hlavních výhod – do centra Prahy se autem dostanete za přibližně 15 minut, a veřejnou dopravou za 20 minut. Zastávky autobusů i tramvají jsou vzdáleny jen pár minut chůze od komplexu, což umožňuje rychlé a pohodlné spojení s jakoukoli částí města.

Tento byt je dokonalým řešením pro moderní a pohodlné bydlení v atraktivní lokalitě, která nabízí jak klid, tak blízkost centra Prahy. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes – tento byt na Vás čeká!

Parametry bytu

Cena
17 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Počernická, Praha, Malešice
ID
SP98
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
135 m2
Patro
8. z 8
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
136 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti