Prodej pozemku pro bydlení, Mostkovice, 4602 m2

Mostkovice

4 900 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 23 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mostkovicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji výjimečný pozemek v rekreačně obytné části obce Mostkovice u Plumlovské přehrady. Pozemek se nachází u příjezdu k rekreační oblasti, kde řada objektů je využívána i k trvalému bydlení. Hráz Plumlovské přehrady je vzdálena 550 m od nabízeného pozemku, 700 m je pláž u Vrbiček a 1 km pěšky je letní kino. Na pozemek je vjezd bránou z asfaltové komunikace, která vede podél pozemku. Pozemek je mírně svažitý směrem na SZ. 300 m od pozemku jsou Hanácké stezky, které představují ucelenou síť trailů, speciálně upravených pro zábavnou jízdu na horském kole pro začínající i zkušené cyklisty. V okolí pozemku jsou dále k dispozici oblíbené pěší trasy, cyklotrasy, jak okolo Plumlovské přehrady, tak v lesích na Alojzov. Zámek Plumlov je vzdálen 2,5 km. 500m je minigolf, beach volejbal, aj. Na pozemku je možné vybudovat objekty k ubytování, občerstvení, sport, apod. Maximální zastavěnost 50 %, max. výšková hladina 10m.

Na pozemku se nachází stávající stavby, které jsou určeny k celkové rekonstrukci či demolici. Hlavní budova má zastavěnou plochu 357 m2 a má přidělené evidenční číslo, dále je na pozemku objekt obč. vybavenosti 47 m2, tři objekty vedeny jako objekt k bydlení, každý o zastavěné ploše 30 m2 a jeden objekt vedený jako stavba pro rodinnou rekreaci o zastavěné ploše 61 m2.

Celková plocha pozemků činí 4602 m2, z toho 555 m2 je zastavěná plocha stavbami.

Pozemek je vhodný jak pro developery či investory, tak například i pro firmy, které zde mohou vybudovat rekreačně sportovní areál pro svoji firmu nebo komplex pro celoroční rekreaci a relaxaci.

Parametry pozemku

Cena
4 900 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Mostkovice
ID
986
Plocha nemovitosti
4602 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David  Foretek

David Foretek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mostkovicích?

Podobné nemovitosti