Prodej bytu 3+kk, Dolní Morava

Dolní Morava

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dolní Moravě

Informace k bytu

Pokud hledáte ideální útočiště pro rodinné dovolené nebo investiční příležitost, tento podkrovní apartmán na Dolní Moravě je přesně to, co potřebujete!
Na první pohled vás zaujme svým vkusným interiérem. Apartmán prošel rozsáhlou rekonstrukcí, a to včetně rozvodů vody a elektřiny. Podkroví je zatepleno vatou. Hlavní částí je prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou. Díky tomu máte dostatek místa pro rodinné chvíle. Dvě ložnice poskytují klidné útočiště pro spánek a relaxaci, ať už po celodenním výletě do okolí, nebo po dni stráveném na sjezdovkách.
Velkou výhodou apartmánu je vytápění elektrickým kotlem, který lze ovládat na dálku. To znamená, že si můžete ještě před příjezdem jednoduše zapnout topení a po příchodu se těšit na příjemně vytopený prostor, aniž byste museli čekat, až se místnosti zahřejí. Tento komfort oceníte především v zimních měsících. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Dům je připojen k obecnímu vodovodu. Odpady jsou řešeny čističkou odpadních vod. Měsíční náklady spojené s užíváním apartmánu se pohybují okolo 3.500 Kč. Podlahová plocha apartmánu je 69 m2.
Apartmán se nachází v klidné, rodinně orientované lokalitě, kde se budete cítit jako na samotě přestože jste jen pár minut jízdy od všech hlavních atrakcí Dolní Moravy. Ve volných chvílích můžete využít společnou zahradu, kde si vaše děti mohou bezpečně hrát. Pro ty, kteří rádi sportují, je zde k dispozici kolárna a lyžárna – ideální místo pro úschovu vašeho vybavení po letních výletech na kolech nebo zimním lyžování.
Jedním z hlavních lákadel této oblasti je blízkost známé Stezky v oblacích, která je vzdálena jen pár minut jízdy autem. Dále pak Pískový svět, Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a samozřejmě i světová rarita, nejdelší visutý most SkyBridge pro pěší, který spojuje dva hřebeny hor. V zimě jsou to pak lyžářské areály Větrný vrch a Resort Dolní Morava. Nudit se zde tedy rozhodně nebudete!
Tento apartmán je ideálním místem pro ty, kdo hledají kombinaci sportovního vyžití, klidu a přírody.
Pokud se vám tento apartmán líbí, rozhodně zavolejte a přijeďte se podívat. Tímto vás srdečně zvu na prohlídku. V rámci realitního servisu naší společnosti Vám zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro vás vybere nejvýhodnější variantu financování tohoto nákupu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107607.

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Dolní Morava
ID
N107607
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Diana Bartoňová

Diana Bartoňová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Dolní Moravě?

Podobné nemovitosti