Prodej rodinného domu, Hromnice, 577 m2

Hromnice

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hromnici

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

Představuji k prodeji nový rodinný dům na adrese Hromnice 63, okres Plzeň sever.

Obec Hromnice se nachází 7 minut jízdy autem od okraje Plzně v pěkné přírodě údolí říčky Třemošná. Za zmínku stojí i Hromnické jezírko a jeho okolí.

Samotný dům vznikl tak, že stavitel použil zdivo původního domu a jinak vše kompletně osadil nové. Můžeme tedy říci, že se téměř jedná o novostavbu. Původní dům byl při této kompletní rekonstrukci stavebně rozdělen na dva samostatné domy. Předmětem prodeje v rámci tohoto inzerátu je tedy dům s pozemkem dle nákresu (viz zákres ve fotografii z výšky).

Dispozice domu:
Dům je o dispozici 5+kk a podlahové ploše přibližně 162 m2. V přízemí je vstupní předsíň ze které vede schodiště do patra. Dále je v přízemí velký obývací pokoj, jídelna, kuchyňský kout, samostatné wc a koupelna s vanou.
V patře je předsíň, koupelna se sprchovým koutem a wc a 3 samostatné pokoje.
K domu patří prostorná zahrada o výměře 577 m2.

Technické informace:
Dům je postaven v moderním a kvalitním standardu.
Okna jsou opatřena trojskly a vybavena předokenními zabudovanými žaluziemi. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem a teplovodním podlahovým topením v obou podlažích. Ohřev vody zajišťuje bojler. Odpadní vody jsou čištěny čističkou odpadních vod a svedeny do dešťové kanalizace. Dům je napojen na obecní vodovod. Elektřina je 230V.
Kompletně nové jsou podlahy, fasáda, okna, střecha, všechny rozvody (elektřina, voda, kanalizace), štuky, schodiště, obklady, dlažby... Rekonstrukce / stavba byla dokončena v létě 2024. Dům je zároveň kompletně podřezaný a odizolovaný a fasáda je odvětrávaná, dům je tedy maximálně chráněn proti vlhkosti.

Informace k možnosti zařízení domu:
Dům je postaven tak, že si nový majitel může vybrat dle svého vkusu podlahovou krytinu, vnitřní dveře, zárubně, kuchyňskou linku, svítidla atd... Stavitel je schopen tyto věci zajistit na základě požadavků kupujícího a předložené nabídky, na náklady kupujícího. Předběžná nabídka je již sestavená a je k dispozici k předání na prohlídce domu.

Dům není v současné době zkolaudovaný, ale kolaudaci provede prodávající na vlastní náklady a to včetně: projektu a kolaudace ČOV, revize elektřiny, možnosti využití dotačního programu.

Dům je vhodný pro rodinné bydlení, s výhodou krátké vzdálenosti do Plzně a s možností si dům dozřídit dle vlastních přání.

Pro koupi domu zajistím kompletní realitní a právní servis a financování hypotečním úvěrem.
Kontaktujte mě pro domluvení prohlídky:
Jan Štěpánek
TAURUM reality

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Hromnice
ID
240122
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
577 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TAURUM reality s.r.o.

Americká 1139/1, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Štěpánek

Jan Štěpánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hromnici?

Podobné nemovitosti