Prodej rodinného domu, Pardubice, Kyjevská, 517 m2

Kyjevská, Pardubice

18 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 880 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k domu

Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinný dům vystavěný v roce 2021, nacházející se v Pardubicích v městské části Pardubičky. Tento luxusní dvoupodlažní cihlový dům o velikosti užitné plochy 177 m² sestává z 5 a více pokojů, dvou koupelen s toaletou, místnosti s krbem, průchozí garáže, šatny, sklepního prostoru a dalšího nabízí jedinečný a prostorný interiér pro pohodlné bydlení na pozemku o výměře 517 m2. Jeho dispozice poskytuje komfortní a elegantní bydlení. Velmi dobrý stav objektu zaručuje bezstarostné užívání. Rodinný dům se nachází na konci slepé ulice. Parkování vozidel je možné v garáží, na pozemku nebo před nemovitostí. Z garáže "suchou" nohou vstoupíte do předsíně nebo přímo do šatny a dále do prostor v 1NP. Průchod do domu je možný i před garáží v zastřešeném vstupním prostoru. Na pozemku jsou ještě dvě stavby. Jedna slouží jako dílna a prostor pro filtraci venkovního zastřešeného bazénu. V druhé stavbě je zřízena koupelna se sprchovým koutem, toaletou a možností skladování zařizovací předmětů. Z jídelny vycházíte přímo pod pergolu, která zajistí pohodlné posezení rodiny a přátel při grilování a různých dalších příležitostech. V 2NP pokoji se nachází obývací pokoj, pokoj, který lze využít např. jako dětský, prostorná koupelna s volně stojící vanou a východem na balkón. V 2NP se nachází dále pokoj, který je v současnosti zařízen jako pracovna.
Vybavení domu je částečné a zahrnuje garáž a parkoviště pro vaše pohodlí. Venkovní zastřešený bazén přináší osvěžení a relaxaci přímo u vašemu domovu. Dům disponuje také 3 m² sklepními prostory pro vaše úložné potřeby. Moderní vybavení zahrnuje centrální elektrické vytápění, kanalizaci, přívod vody z vodovodu a 230 V elektřinu. Náklady na vytápění el. kotlem a další provoz je v současné době 6010 Kč/měsíc, zálohy na spotřebu vody 940 Kč/měsíc.
Tato luxusní nemovitost se nachází v klidné lokalitě s vynikající dostupností dopravy (vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus) a nabízí jedinečnou kombinaci luxusu, komfortu a elegance. Užijte si jedinečný životní styl a pohodlí v tomto skvostném domě.
Cena nemovitosti je včetně provize RK a všech právních služeb. Rádi vám připravíme nabídku a realizaci financování domu našimi finančními certifikovanými specialisty.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
18 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Kyjevská, Pardubice
ID
0336
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
517 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Gteam

Lonkova 491, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 81 lidí

Prodejce

Milan Černický

Milan Černický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti