Prodej rodinného domu, Čelákovice, P. Bezruče, 155 m2 (ID: 2067071)

P. Bezruče, Čelákovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Čelákovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s dispozicí 5+kk, se zahradou, sklepem a samostatnou garáží, vhodný pro rodiny s dětmi. Tato bezpečná a rodinná oáza se nachází v klidné obytné části v blízké vzdálenosti od nádraží, v obci Čelákovice, okres Praha-východ. Po celkové rekonstrukci nabízí domov moderní vybavení, včetně nové instalace elektřiny, plynového kotle, koupelny a dvou toalet, nové obklady, podlahy atd.. Nová, prostorná kuchyně v přízemí domu, je propojena s obývacím pokojem, zatímco v patře najdete 3 pokoje a toaletu pro pohodlí celé rodiny. V přízemí domu se také nachází útulná ložnice, nová koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta a technická místnost. Půda je pochozí, možnost vestavby dalších 2 pokojů. Podlahy jsou plovoucí v pokojích a v hale, v kuchyni, v koupelně a na toaletách je dlažba. Okna jsou plastová. Kromě zateplení fasády je dům, včetně plotu a branky, kompletně zrekonstruován.

Tento cihlový dům nabízí plochu zahrady ideální pro dětské hry a relaxaci rodičů. V blízkosti se nachází školy, školky, park, hřiště a další atrakce pro děti, což zajišťuje skvělé prostředí pro rodinný život. Ideální poloha je dostupnost vlakového spojení. Vlakové nádraží se nachází 7 minut pěší chůze od domu. Pro denní dojíždění do Prahy, je to velmi pohodlné.

Dům disponuje velmi dobrým stavem a nabízí 5 a více pokojů na dvou patrech. Zastavěná plocha činí 162m², užitná plocha 120m² a plocha parcely dosahuje 389 m². Částečně vybavený objekt zahrnuje sklep o ploše 10.5m², garáž o ploše 25 m2 a 2 parkovací místa před domem, pro pohodlí rodiny. Parkovat lze také za vraty na zahradě. Odpad je řešen kanalizací a přívod plynu zajišťuje plynovod. Výhodou na pozemku je vlastní studna.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost a pravidelná vlaková dostupnost do centra Prahy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tento dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají bezpečné a pohodlné bydlení v prostředí plném možností pro děti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
P. Bezruče, Čelákovice
ID
13632
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
162 m2
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
389 m2
Plocha zahrady
227 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Dvořáková

Adéla Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čelákovicích?

Podobné nemovitosti