Pronájem bytu 2+kk, Sušice - Sušice I, Americké armády, 52 m2

Americké armády, Sušice I

9 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu zděný byt 2+kk (52m2) v nejzazší severní části 2.NP, v nově kompletně opraveném objektu, téměř v centru Sušice, v ul. Americké Armády - cca 30m od náměstí. Jak celá budova, tak i byt je kompletně zrekonstruovaný (dokončení v roce 2021) ve vyšším standardu moderního bydlení.
Byt s východní orientací disponuje prostorným obývacím pokojem propojený s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka s kameninovým dřezem včetně vestavěných spotřebičů: trouba se sklokermickou varnou deskou se dvěma plotýnkami, digestoř, myčka, pračka a vestavná menší lednička. Dále samostatná ložnice a předsíň. Moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, elektrickým bojlerem, keramickou dlažbou a obklady. Nášlapné vrstvy podlah pokojů jsou plovoucí /laminátové/, dveře původní repasované. Stylová dřevěná okna STANDARD TERMO IV 84 s izolačním trojsklem, které zajišťují odhlučnění a minimální propustnost tepla. Velmi vkusný byt připravený k okamžitému užívání. Vytápění: sálavé elektrické nástěnné konvektory, ohřev vody boilerem. Přístup k bytu je přes sdílenou pavlač, kterou je možné využívat k posezení. Měsíční platby: 9.000,-Kč + 800,-Kč- /1 os. zálohy na služby ( spotřeba vody, úklid společných prostor, el. společných prostor, správa) + zálohy na el. energii, které se přepisují na nájemce. Vratná kauce 27.000,-Kč. V těsné blízkosti najdete obchody a služby, ve městě veškerá občanská vybavenost. PENB ve třídě E. V případě zájmu velejte tel. 723 804 449.

Parametry bytu

Cena
9 000 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
elektřina: 5 000,-
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Americké armády, Sušice I
ID
PR244
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
52 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Jaroslav Staněk

Jaroslav Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti