Prodej bytu 3+1, Kolín - Kolín IV, Jateční, 75 m2

Jateční, Kolín IV

Doporučené firmy v Kolíně

Informace k bytu

Prodej slunného bytu 3+1 s balkonem, Kolín - ul. Jateční

Nabízím k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o rozloze 70 m², který se nachází v klidné části Kolína. K bytu náleží zasklený balkon o velikosti 5,5 m², z nějž se otevírá krásný výhled na okolní pole a rodinné domy.

Byt je situován ve zrekonstruovaném bytovém domě, který prošel kompletní revitalizací včetně zateplení, výměny oken, renovace stoupaček a modernizace výtahu. Nabízí nerušené výhledy ze všech pokojů jak na město, tak na okolní přírodu, což je v městské zástavbě velmi neobvyklé.

Dispozice bytu zahrnuje zděné jádro s oddělenou toaletou a koupelnou. Byt se prodává částečně vybavený tak, jak je vidět na fotografiích k inzerci, což umožňuje přizpůsobit si interiér podle vlastních představ.

Součástí prodeje je také sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Bytový dům se nachází v lokalitě, která kombinuje všechny výhody městského bydlení s blízkostí přírody. V dosahu máte školy, školky, nemocnici, náměstí a veškeré další městské služby, zároveň však můžete snadno vyrazit na procházky do přírody, například do nedaleké obce Polepy.

Pokud hledáte klidné a komfortní bydlení s jedinečnými výhledy a občanskou vybaveností, tento byt je pro vás ideální volbou. Navíc jsme ochotni vám pomoci s financováním bytu a případným prodejem vaší stávající nemovitosti.

Pro více informací a prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 180 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Jateční, Kolín IV
ID
784
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
75 m2
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Aleš Huml

Aleš Huml

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kolíně?

Podobné nemovitosti