Prodej ubytování, Bulhary, 664 m2

Bulhary

25 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 904 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Bulharech

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů, Vám zprostředkujeme koupi zavedeného penzionu s vinárnou, posezením pod pergolou, parkovacími stáními a zahradou v těsném sousedství Lednocko-valtického areálu v centru vinařské obce Bulhary.

Celková plocha pozemku je 2871 m2. Zastavěná plocha 609 m2 a se zahradou na ploše 1852 m2.

V horní části se nachází ubytování. Je zde 51 lůžek v jedenácti apartmánech (2x dvoulůžkový pokoj, 3x rodinný pokoj, 2x pokoj studio, 2x apartmán s vanou a 2x apartmán se sprchou). Před každým pokoje se nachází parkovací místo pro ubytované. Dále jsou zde kolárny a bazén s relaxační částí.

Každé ubytování má své vlastní sociální zařízení, stůl, židle, TV, trezor, klimatizaci a podlahové vytápění v koupelně a na chodbě. Kuchyňským koutem jsou vybaveny apartmány a dvě studia. Jeden pokoj je přizpůsoben pro ubytování vozíčkáře. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Ve spodní části se nachází venkovní posezení pod zastřešenou pergolu, vinný sklípek, vinárna s barem, kuchyň a toalety. Na zahradě je vybudováno dětské hřiště (skluzavky, houpačky, prolézačky, pískoviště). Na dětské hřiště následně navazuje ovocný sad.

Vinárna s vinným sklípkem a venkovním posezením je přizpůsobena pro pořádání různých oslav (svatby, narozeniny, firemní večírky a jiné). Každý z návštěvníků si najde své.

Celý objekt je zabezpečen bezpečnostním systémem. Součástí prodejní ceny je kompletní vybavení ubytovacího zařízení, vlastní rezervační systém a webové stránky.

Možnost odkoupení i 50% podílu firmy.

Vinařská obec Bulhary se nachází v těsné blízkosti lednicko-valtického areálu. Je zde několik cyklostezek, po kterých dojedete až do Uherského Hradiště nebo do Znojma. Městečko Lednice je vzdáleno 7 km (6 minut jízdy autem), Valtice jsou vzdáleny 13 m (15 minut jízdy autem), do Mikulova dojedete za 13 minut (12 km). Na dálnici D2 dojedete do 15 minut.

Zaujala Vás tato nabídka? Máte zájem o prohlídku? Vám vyhovující termín prohlídky (datum a čas) s kontakty na Vás (e-mail + tel. číslo) zasílejte formou odpovědi na tuto inzerci. Realitní makléř Vás následně bude telefonicky kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
25 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Bulhary
ID
00054
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
664 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
609 m2
Plocha nemovitosti
2871 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Igor Kahánek

Igor Kahánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Bulharech?

Podobné nemovitosti