Prodej vily, Liberec, Purkyňova, 235 m2

Purkyňova, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(konečná cena včetně realitních a právních služeb a poplatků)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte výjimečnou investiční příležitost na Liberecku? Co byste řekli na prostornou vilu se třemi byty a zahradou, kde můžete nejen bydlet, ale bydlení i pronajímat? Pojďte si ji prohlédnout.

Tato prvorepubliková vila je po kompletní rekonstrukci a najdete ji v atraktivní lokalitě Liberce – Ruprechticích, kde to budete mít blízko do centra města i směrem do Chráněné krajinné oblasti Jizerské hory. Na pozemku velkém 585 metrů čtverečních budete mít 5 parkovacích stání, zahradu a dlážděný dvůr. Můžete zde mít odpočinkový kout, bazén nebo třeba dětské atrakce.

Dům nabízí komfortní bydlení na 4 podlažích. V 1. a 2. podlaží jsou dva částečně vybavené byty s dispozicí 3+kk. Nahoře je čtyřpokojový mezonetový byt se dvěma koupelnami a velkorysou plochou 107 metrů čtverečních. Vila stojí na pozemku orientovaném na jih, což oceníte zvlášť, pokud máte rádi přirozené světlo a teplo. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, má optický kabel a každý ze tří bytů má svůj plynový kotel a vlastní měřiče energií a vody.

Nyní je v domě pronajat pouze jeden byt 3+kk s čistým výnosem 15.000, - Kč měsíčně. Je možné dům koupit i s nájemcem nebo bez něj, a to k datu 01.02. 2025.

Vy nebo vaši budoucí nájemníci budete bydlet v místě, které je skvěle dostupné, nedaleko budete mít Botanickou zahradu, ZOO, muzeum nebo přírodní lesní koupaliště.

Vyberte si klidné a komfortní bydlení, které vám může vydělávat. Rádi vám to zde ukážeme osobně. Těšíme se na vás na prohlídce.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně realitních a právních služeb a poplatků
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Purkyňova, Liberec - Liberec XIV-Ruprechtice
ID
24PD100
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
235 m2
Plocha nemovitosti
585 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Polák

Sněhurčina 674/1, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Benedikt Polák

Benedikt Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Liberci?

Podobné nemovitosti