Prodej bytu 3+1, Modřice, Komenského, 89 m2

Komenského, Modřice

7 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 411 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Modřicích

Informace k bytu

Hledáte pro rodinu komfortní a klidné bydlení v těsné blízkosti Brna se skvělou dostupností do města?

V zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o výměře 89 m2, se dvěma balkóny, sklepem a garáží. Tento byt se nachází ve městě Modřice, okres Brno – venkov, na ulici Komenského.

Byt je umístěn v 1. NP bytového domu a lze k němu přikoupit garáž o výměře 13,2 m2, která se nachází v přízemí domu. Prodává se včetně veškerého vybavení a nábytku. Pokud by zájemce neměl o vybavení zájem, prodávající je připraven nábytek odvézt. Tato nabídka představuje skvělou příležitost k pohodlnému bydlení bez nutnosti dodatečných investic do zařízení.

Jedná se o čtyřpodlažní bytový dům bez výtahu, situovaný v klidné lokalitě s bohatou zelení, která poskytuje příjemné a tiché prostředí pro bydlení. V průběhu měsíce října započne na domě plánovaná revitalizace fasády a balkónů, která zlepší nejen vzhled budovy, ale i její energetickou účinnost. Práce na revitalizaci jsou plánovány do konce tohoto roku, čímž se zvýší komfort a hodnota celého objektu.

Byt sestává z předsíně s chodbou (6,4 m2), ze které se vstupuje do jednotlivých pokojů a místností. Ložnice (16,5 m2), průchozího obývacího pokoje (25,4, m2) se vstupem na balkón (3,3 m2), samostatného WC s pračkou (2,5 m2), koupelny s vanou, sprchovým koutem bidetem (5 m2), kuchyně (17 m2) se vstupem na balkón (3,3 m2). Z kuchyně je vstup shrnovacími dveřmi do pokoje (12,5 m2) a do obývacího pokoje.

- celková plocha bytu 89,12 m2
- sklepní kóje 2,3 m2
- plocha garáže 13,16 m2

Vytápění bytu je řešeno vlastním kondenzačním kotlem s kombinací ohřevu TUV. Všechny pokoje v bytě mají parketové podlahy, doplněné koberci pro maximální pohodlí. Předsíň a kuchyně jsou vybaveny praktickým linoleem, které usnadňuje údržbu a dodává prostoru moderní vzhled, koupelna a WC dlažba. Internet je řešený optickým připojením, což zajišťuje vysokou rychlost a stabilitu připojení.

Město Modřice leží v těsném sousedství Brna a jsou napojené na jeho městskou hromadnou dopravu – autobus (zastávka 140 m od domu) a tramvaj. Díky tomu se do Brna dostanete pohodlně a rychle během celého dne. Vlaková zastávka se nachází 5 minut chůze od domu a za 7 minut jste vlakem na hlavním nádraží v Brně!

V okolí domu najdete vše potřebné k životu vaší rodiny – mateřskou a základní školu, základní uměleckou školu, sportovní areál, dětská hřiště a širokou nabídku volnočasových aktivit. Městská sportovní hala nabízí různé sportovní kroužky, včetně jógy a tance, a mezi obyvateli je velký zájem o folklorní kroužek a pionýrský oddíl. Občanskou vybavenost tvoří lékárna, pošta, obchody a další služby, které vám zajistí pohodlné bydlení a každodenní komfort.

Do nákupního centra Olympie dojedete autem za 5 minut, autobusem za 9 minut. V okolí Modřic se nachází cyklistické stezky (např. směrem na Pálavu) a různé možnosti sportu i rekreace.

Parametry bytu

Cena
7 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Komenského, Modřice
ID
00316
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dušan Valach

Dušan Valach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Modřicích?

Podobné nemovitosti