Prodej rodinného domu, Žehušice, 260 m2

Žehušice

1 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 817 Kč /za měsíc

(+ provize)

Doporučené firmy v Žehušicích

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízím rodinný dům s pozemkem, stodolou a seníkem o celkové výměře 521 m2 v obci Bojmany. Tato malebná obec je součástí městyse Žehušice vzdálená 4,3 km, kde najdete mateřskou školku, základní školu 1. a 2. stupně, doktora, obchod, několik zahradnictví, čerpací stanici a krásnou přírodu kolem. Obec Bojmany má nyní kompletní zasíťování. Přímo před domem se nachází dětské hřiště.

Celková zastavěná plocha, kterou dům a stodola nabízí je přibližně 260 m2. Přední novější část domu, v které se bydlelo disponuje zastavěnou plochou okolo 130 m2 a je kompletně cihlová. Zadní část domu se stodolou je kombinací kamene a cihel. Na pozemku je kopaná studna, elektřina zavedená do domu a plyn též, kanalizace a nově obecní voda (která se nyní dokončuje). K dispozici tak bude mít nový majitel komfort veškerých sítí. Dům je opravdu prostorný jak v přízemí, tak v podkroví + možnost využít velké prostory stodoly, pro podnikání, bydlení, zvířata apod. Topení je v domě řešené plynovým kotlem s litinovými radiátory.

V případě jakýchkoliv dotazů mě kdykoliv kontaktujte, prohlídky jsou možné po předchozí telefonické dohodě.

Parametry domu

Cena
1 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Žehušice
ID
099SN102024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
260 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
521 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Develop reality

Za Karlínským přístavem 683/4, Praha 8

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Simona Neumannová

Simona Neumannová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žehušicích?

Podobné nemovitosti