Pronájem bytu 1+kk, Šumperk, Na Hradbách, 33 m2 (ID: 2063804)

Na Hradbách, Šumperk

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(dlouhodobý i krátkodobý pronájem )

Doporučené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme Vám nadstandartní apartmán o dispozici 1+kk a výměře 33 m2 nacházející se ve II.NP cihlového domu z druhé strany paláce Schönberg na ulici Na Hradbách v centru města Šumperka. Apartmán disponuje prostornou kuchyní s obývacím pokojem, předsíní a koupelny s WC. Náleží k němu balkon o výměře 5 m2 s výhledem na uzavřenou, velice vzhlednou a udržovanou oplocenou zahradu. Tento apartmán je primárně určen ke krátkodobému pronájmu (minimálně v týdnech), majitel se však nebrání i možnosti pronajmout tento apartmán dlouhodobě. Apartmán je kompletně vybavený (kuchyňské vybavení včetně příborů, hrnců apod., sedačka, postel, skříně..), parkování je zde možnost řešit krytým stáním v garáži přímo v domě za poplatek 2.000,- Kč/měsíc, není však podmínkou, parkovat lze před domem či v okolí. Cena tohoto pronájmu krátkodobě je 18.000,- Kč/měsíc včetně veškerých poplatků za energie. V případě zájmu klienta je možnost zařídit také úklid, snídaně, praní prádla. Tyto služby však nejsou zahrnuty v měsíční platbě. Tento apartmán však lze pronajmout i dlouhodobě a to za cenu 16.000,- Kč + energie. Vhodný je především pro klientelu, která v Šumperku hledá možnost z pracovních či jiných důvodů velice vkusné a luxusní bydlení ke krátkodobému účelu. Apartmán je k dispozici od srpna 2024. V případě jakéhokoli dotazu jsem Vám jako makléřka této nemovitosti plně k dispozici a nebojte se na cokoli zeptat.
+ provize RK

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
dlouhodobý i krátkodobý pronájem
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Na Hradbách, Šumperk
ID
409/4894
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Eva  Procházková

Eva Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Šumperku?