Prodej bytu 3+kk, Černošice, Tyršova, 83 m2

Tyršova, Černošice

8 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 937 Kč /za měsíc

(včetně provize, právního servisu)

Doporučené firmy v Černošicích

Informace k bytu

Hledáte stylové bydlení se zahradou obklopené klidem a přírodou? S velkou radostí Vám nabízíme ke koupi úžasný byt 3kk, 83 m², po částečné rekonstrukci ve stylové prvorepublikové vile v původní zástavbě městské části Praha Černošice. K bytu náleží zázemí v suterénu domu 49 m², celková podlahová plocha dle prohlášení vlastníka je tedy cca 132 m². Byt ve umístěný v přízemí vily. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, který je vybavený novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (trouba, sklokeramická deska, digestoř). Dále jsou k dispozici dva samostatné pokoje, komora, veranda, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Velkou výhodou je zahrada ve výhradním užívání o rozloze 442 m². Vila je umístěna v klidné ulici, uprostřed velké zahrady, která je rozdělena výhradním užíváním v rámci spoluvlastnictví ke každé ze dvou bytových jednotek v domě. To, že jsou Černošice velmi oblíbenou a preferovanou rezidenční lokalitou, je především dosah kompletní občanské vybavenosti a zároveň doslova pár kroků do přírody. Přesně to Vám nabízí i Tyršova 934.

V nedávné době byly započaty úpravy domu, zahrady a interiérová rekonstrukce a v rámci toho je dokončeno následující:

- provedeny nové stoupačky v rámci řešení obytných podlaží

- provedena nová přípojka elektřiny a rozvody elektřiny v 1. a 2. NP

- instalováno podružné měření elektřiny

- instalovány bojlery pro jednotlivá podlaží

- instalovány moderní elektrické přímotopy s možností dálkového ovládání

- kompletně rekonstruovány koupelny, včetně hydroizolace obkladů a zařizovacích předmětů

- dřevěné podlahy byly zbroušeny a naolejovány

- povrchy stěn byly oškrabané, vyspravené a nově vymalovány

- instalovány nové kuchyně včetně spotřebičů v obou podlažích

- nová technologie studny vč. úpravy vody na pitnou. (s kvalitní filtrací)

- lokálně vyspravena střecha

Při prodeji bytových jednotek je v plánu provedení nových přípojek – městského vodovodu, plynovodu a městské kanalizace.

Na pozemku proběhlo vyklestění křovisek, vytrhání pařezů pokácených stromů, vyrovnání zahrady a její příprava pro další kultivaci a zahradní práce. Byly instalovány 2 nádrže pro dešťovou vodu (4 m³). V rámci ochrany domu před pronikáním vlhkosti proběhlo odkopání obvodových stěn vily a instalace nopové folie a zásypu.

Černošice umožňují klidné bydlení s rychlou a snadnou dostupností do Prahy (18 km do centra Prahy). Spojení vlakem: 18 min. Smíchovské nádraží, 26 min. Hlavní nádraží. Do 3 min. od domu dojdete do k Centru Vráž, kde naleznete širokou občanskou vybavenost. V Černošicích jsou pak dále k dispozici Tesco, zdravotní středisko, lékárna, restaurace, cukrárna, sportovní hala... Škola a školka se nachází cca 1 km od domu. Okolí je obklopeno lesy, do přírody lze dojít během několika málo minut a celá lokalita je oblíbeným cílem milovníků cyklistiky, zejména Brdy a trasy kolem Berounky.

Parametry bytu

Cena
8 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právního servisu
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Tyršova, Černošice
ID
N00526
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
83 m2
Patro
1. z 3
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
83 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Zuzana Lang s.r.o.

Armádní 886, Mladá, 289 24 Milovice, Beroun

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Zuzana Lang DiS

Bc. Zuzana Lang DiS

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Černošicích?

Podobné nemovitosti