Pronájem bytu 3+1, Jablonec nad Nisou, Liberecká, 63 m2

Liberecká, Jablonec nad Nisou

12 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(el. a plyn na nájemníka)

Doporučené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nadstandardně zrekonstruovaný byt 3+1 s lodžií, ul. Liberecká, Jablonec nad Nisou.

Velkoryse zařízený byt o velikosti 63,3 m2 je umístěn ve 4. podlaží panelového domu s výtahem. Byt prošel před třemi lety kompletní nákladnou rekonstrukcí. Kromě kvalitních zařizovacích předmětů, podlah a nových interiérových dveří nabízí k užívání i zasklenou lodžii a sklepní kóji v suterénu domu. Vybudovány také nové sádrokartonové podhledy se stropním osvětlením v předsíni a kuchyni, v bytě nové rozvody. Vytápění: centrální – dálkové odečty.

Vybavení bytu: plastová okna, žaluzie, garnýže, podlahové krytiny: plovoucí podlahy. Kompletně vybavená kuchyň: rohová kuchyňská linka na míru s množstvím úložných prostor, plynový sporák + trouba, myčka, pračka, lednice, odsavač par. Zděná koupelna po rekonstrukci: nové obklady + sanita, vana se sprchovou zástěnou, závěsné wc. Důmyslně vytvořeno několik praktických odkládacích nik. Prostorné zádveří s možností vestavěných šatních skříní.

Vyhledávaná lokalita v blízkosti centra města. Okolí domu nabízí veškerou občanskou vybavenost – obchod, pošta, škola, školka atd. Parkování u domu, nedaleko zastávka MHD.
Volné od: 1. 11. 2024.

Nájemné: 12.800,- Kč.
Služby: 3.070,- Kč + el. a plyn na nájemníka.
Jistota: 18.000,- Kč + provize RK.

Parametry bytu

Cena
12 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
el. a plyn na nájemníka
Náklady na bydlení
3070
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Liberecká, Jablonec nad Nisou
ID
1045
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Bc. Vít Kaštánek

Bc. Vít Kaštánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti