Prodej rodinného domu, Hobšovice, 95 m2

Hobšovice

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK.)

Doporučené firmy v Hobšovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodej dům v obci Hobšovice 54.

Majitel domu investoval čas, energii a kreativitu do přeměny celého domu a ten kompletně, poctivě a vkusně rekonstruoval. Dosáhl skvělé kombinace moderního komfortu s tradičním venkovským šarmem. Tento elegantní dům s moderním designem a praktickým uspořádáním poskytuje optimální pohodlí pro každodenní bydlení.

Obývací pokoj vytváří příjemné spojení mezi odpočinkovým (obývacím) prostorem, jídelní částí a prostorem kuchyně. Ta je vybavena elegantní kuchyňskou linkou na zakázku s vestavnými spotřebiči (indukční deska, mikrovlnná trouba, trouba, digestoř, lednice) . Celý prostor podtrhuje moderní a vzdušný charakter domu. Kuchyně také nabízí dostatek úložného prostoru pro uspořádání nádobí, potravin a dalších kuchyňských potřeb. Tato moderní kuchyně není pouze místem pro vaření, ale také esteticky příjemným prostorem. V prvním podlaží domu je ještě samostatné WC, technická místnost a vstup do slípku (4,3 m2). Zde je vše potřebné k topení a ohřevu TUV, venku je pak umístněné tepelné čerpadlo Viessmann Vitocal 200-S vzduch - voda.

Ve druhém podlaží jsou dvě ložnice (15 a 11,6 m2), koupelna se sprchovým koutem a WC a vstup na střešní terasu (28 m2) se skleněným zábradlím (to je již také instalováno). Zde je veškerá příprava pro možnost vybudování dalšího pokoje.

Topení v domě je podlahové, video zvonek v každém podlaží, vinylové podlahy, izolační trojskla, rozvody Internetu, TV, rádia alarmu, otvírání vchodových dveří kódem, zátopová čidla, venkovní kamery. Nová je celá střecha (krov, zateplení, střešní okna Roto, krytina).
U vstupu do domu je skvělá místnost - taková celoroční venkovní kuchyň či relaxační místnost (každý podle vlastního). Zde je také podlahové vytápění, rozvod elektřiny, TV, WIFI, vody, odpadu, rekuperační jednotka. Toto je úžasný prostor pro celou rodinu, posezení s kamarády, jako pracovna či ateliér, aj..

Hobšovice jsou skvěle dostupné větším městům (Praha - letiště V.H. 30km / Slaný 9 km / Kladno 19 km).
V případě zájmu zašleme půdorysné plány na Váš mail.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena je včetně právního servisu, advokátní úschovy kupní ceny, zajištění HÚ, odměny RK.
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Hobšovice
ID
0023-NP08163
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
205 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Josef Hotový

Josef Hotový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hobšovicích?

Podobné nemovitosti