Prodej rodinného domu, Bohuslavice u Zlína, 400 m2

Bohuslavice u Zlína

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Bohuslavicích u Zlína

Informace k domu

Nemovitost k bydlení či k podnikatelským záměrům.

Jste podnikatel a hledáte nějaké velké prostory k podnikání? Nebo sháníte prostorný dům pro Vaši velkou rodinu? Zpozorněte! Momentálně mám jeden takový v nabídce.

Dům s pozemkem o ploše cca 559 m², který momentálně slouží jako výrobní provoz na výrobu kamen, nabízí široké spektrum využití, od komerčních prostor, až po rodinné bydlení. Může být ideální pro další výrobní činnost, skladování, dílnu nebo jako obchodní prostor pro podnikání v oblasti stavebnictví či designu. V případě rekonstrukce by dům mohl sloužit jako atraktivní bydlení, školka, azylový dům, penzion nebo jako místo pro umělecký ateliér (více napoví přiložená vizualizace).

Nemovitost je částečné podsklepená a je zde možnost využití podkroví. Celý dům je ke kompletní rekonstrukci, což představuje příležitost pro přizpůsobení prostor dle vlastních potřeb a vkusu. Součástí domu je i velká zahrada (cca 662 m²) s ovocnými stromy a parkovací stání pro přibližně čtyři vozidla. K dispozici je veškeré vybavení pro výrobu keramiky, které může být součástí nabídky nebo bude nemovitost vyklizena dle přání kupujícího. Do domu je natažená elektřina a voda je ze studny (spíše užitková). Ostatní inženýrské sítě jsou na hranici pozemku.

Lokalita nabízí příjemné prostředí s výhodou blízkosti města Zlína (cca 10 minut jízdy), což zajišťuje snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti.

Jestliže Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se na mě obrátit. Ráda Vás zde provedu osobně.

PS: Pokud jste podnikatel, který vykonává toto krásné řemeslo, ale hledáte spíše prostory k pronájmu, dům je možné pronajmout.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Bohuslavice u Zlína
ID
0015
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
400 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1221 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Dvořáčková

Eva Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bohuslavicích u Zlína?

Podobné nemovitosti