Prodej bytu 3+kk, Brno, Botanická, 107 m2

Botanická, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Hledáte prostorný byt ve vyhledávané a klidné lokalitě blízko centra Brna?

Na ulici Botanická nabízíme na prodej mezonetový byt o podlahové ploše 107m2. Byt je umístěn v 7. a 8. NP cihlového domu, který byl v roce 2018 kompletně revitalizován ( bylo provedené nové laťování krovu s novou krytinou, bleskosvody, oprava komínů, nové okapy a dešťové svody, nové fasády s tepelnou izolací, rekonstrukce balkonů, nové vstupní dveře do domu, nové schránky, nové domácí videotelefony, nové plynové rozvody, modernizace sklepů - nové omítky, podlahy a zateplení stropů, nové rozvody kanalizace).

Prostorný a slunný byt z roku 2001 má tyto dispozice: v 7 NP je předsíň 20m2, koupelna s vanou 10m2, šatna 7 m2, samostatné WC 5m2, obývací pokoj 35m2 a kuchyně ( včetně myčky, elektrické trouby ) 14m2.
Z vřetenového schodiště se dostaneme do 8.NP, kde je k dispozici ložnice a pokoj.

Podlahy v pokojích jsou plovoucí, v ostatních je dlažba. V předsíni je umístěna klimatizace, taktéž v ložnici. Vytápění vlastním plynovým kotlem.

Dům je umístěn v lokalitě, kde jsou převážně bytové domy a objekty občanské vybavenosti - základní škola - a administrativní objekty. Dopravní obslužnost je zajištěna městskou hromadnou dopravou – trolejbusy a tramvajemi, kdy zastávky jsou od domu vzdálené cca 250 m a 500 m.

Uvolnění bytu dle domluvy.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Botanická, Brno
ID
0144
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
107 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Josef Sojka

Mgr. Josef Sojka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti