Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 177 m2

Frýdek-Místek

12 900 000 Kč HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Frýdku-Místku

Informace k domu

Novostavba rodinného domu u přehrady Olešná

Hledáte bydlení v klidné části žádané lokality u přehrady Olešné v hezkém prostředí a v místě, kde jsou v blízkosti všechny služby a s výborným dopravním spojením. Okrajová část města Frýdku Místku nabízený skvělou kombinaci bydlení v přírodě u přehrady a zároveň dostupností všech služeb.
Tento dům je navržen v moderním stylu, kdy každá jeho část je navržená tak, aby zlepšovala funkčnost celého konceptu a zároveň, díky použití dřevěných prvků, ladila s okolní krajinou. Fasáda je tvořená z dřevěných kosolamel a točené omítky. Při vstupu domu se ocitnete v prostorné prosklené vstupní hale, zde je dostatek místa na věšáky, botník, lavičku a vestavné skříně. Ze vstupní haly se můžete dostat dále do domu nebo do vedlejšího pokoje, který je na projektován jako pracovna, vaši hosté tak nemusí procházet celý. Vedle koupelny je technická místnost s prostorem pro pračku a sušičku. Naproti je další místnost, kterou lze využít jako pokoj pro hosty nebo skladovací prostor a wellness. A poslední části dolního patra je to nejdůležitější v celém domě. Prostorná společenská místnost s jídelnou a kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je po celé délce vnitřní stěny a dává dostatečný prostor všem milovníkům vaření. Obývací část místnosti je zde ze tří světových stran prosklená. To Vám zajistí dostatek denního světla v každém ročním období, aby chvíle strávené s rodinou byly co nejpříjemnější. V horní patře naleznete druhou koupelnu se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Dále je zde hlavní ložnice a prostorem na vestavné skříně a vstupem na horní terasu. Horní terasa je nezastřešená a vede v místě obývacího pokoje a dolní terasy. A nakonec se v tomto patře nachází další dva pokoje, které lze využít jako dětské.
Dům o velikosti 5/k. k. 177 m² užitné plochy je zhotoven použitím technologie Thriftybuild®, která ma skvělé izolační vlastnosti, takže náklady na bydlení jsou velmi nízké. Technologicky je vybaven fotovoltaickým systémem pro ohřev teplé vody, aktivní rekuperací, inteligentním systémem řízení domácnosti LOXONE, který se stará o energetický chod celého domu. Standardem vybavení domu jsou obložkové dveře, plovoucí podlaha, okna s trojsklem, dubové schodiště, v koupelnách velkoformátová dlažba s odporovým vytápěním. Dům bude připraven k nastěhování během roku 2025, což dává klientovi možnost podílet se na výběru stylu zařizovacích předmětů a standardu.

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Frýdek-Místek
ID
111/46
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
177 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
137 m2
Plocha nemovitosti
934 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Daniel Korda

Daniel Korda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti