Prodej bytu 2+kk, Zbuzany, Lomená, 44 m2

Lomená, Zbuzany

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc

(Cena je včetně odměny realitní kanceláře)

Doporučené firmy v Zbuzanech

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji světlý a útulný byt 2+kk o ploše 43,64 m², který se nachází ve 3. nadzemním podlaží energeticky úsporného moderního bytového domu postaveného v roce 2008 v klidné části obce Zbuzany. Byt je orientován na východ, což zajišťuje příjemné světlo, a má prostornou lodžii o velikosti 5,6 m², kde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo odpolední odpočinek.

Pro zájemce o byt nabízíme i možnost dokoupení garážového stání v podzemní garáži v sousedství domu.

Byt je dispozičně rozdělen na předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii. Byt má ústřední vytápění i centrální ohřev teplé vody, který zajišťuje domovní plynová kotelna. V bytě se tak nemusíte starat o žádný bojler ani kotel.

Měsíční náklady na bydlení jsou v tomto bytě velmi nízké:
- zálohy na služby v domě, vodu, topení, ohřev vody, fond oprav, odvoz odpadu a správu SVJ jsou pouze 3.000 Kč/měsíc,
- očekávané náklady na elektřinu, která je využívána pouze na vaření, praní a domácí spotřebiče, mohou být kolem 1.500 Kč/měsíc.

Zbuzany jsou vyhledávanou lokalitou díky svému klidu a přírodě, přesto však s dostupností všech potřebných služeb. V okolí najdete školu, školku, sportoviště a nákupní možnosti. Pro milovníky přírody je zde možnost procházek v blízkých lesích nebo cykloturistiky.

Lokalita je ideální pro ty, kteří hledají bydlení v menší obci v blízkosti Prahy, s výborným dopravním spojením. Zbuzany totiž leží jen 15 km jihozápadně od centra Prahy. Vlaková zastávka i autobusové spojení jsou od bytu vzdáleny jen 2 minuty chůze. Obec má výborné dopravní spojení, zejména díky vlakové zastávce na trati Praha – Beroun, odkud jezdí vlaky na Smíchovské nádraží. Cesta vlakem do Prahy trvá zhruba 15 minut. K dispozici je i autobusová doprava, která umožňuje spojení s pražskou MHD.

Větší obchodní centra pro vaše týdenní nákupy a další služby jsou dostupné například v lokalitě Praha - Zličín, kam to je pouze 10 minut autem.

Byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo malé rodiny, které hledají klidné bydlení v dosahu metropole. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Parametry bytu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně odměny realitní kanceláře
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Lomená, Zbuzany
ID
0201-NP02877
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Halík

Jan Halík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Zbuzanech?

Podobné nemovitosti