Pronájem bytu 1+kk, Praha - Košíře, Plzeňská, 38 m2

Plzeňská, Praha 5 - Košíře

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu pečlivě udržovaný byt 1+kk v Praze Košířích. I přesto, že se byt nachází na adrese Plzeňská 1270, je díky orientaci do vnitrobloku velmi klidný a tichý. Byt je bezbariérový, moderně vybavený, čerstvě vymalovaný a připravený k okamžitému nastěhování.
Kuchyňská linka obsahuje sklokeramickou desku, malou ledničku a mikrovlnou troubu. Kromě jídelního stolu je zde i pracovní stůl. V obývací části se nahází menší sedačka a stolek na TV. Pro lepší představu velikosti pokoje rozměry jsou 3,91 m x 5,25 m. Balkón s posezením vám umožní krásný výhled na západ slunce. V předsíni je velká vestavěná skříň.
Veškerá výbava bytu je totožná s fotkami. Pokud byste chtěli nějakou část nábytku nahradit vlastní, určitě se domluvíme. K bytu náleží také sklep o velikosti 3 m2. Za domem je soukromá zahrada, kudy se dá až k domu dojet autem. Parkovací stání k bytu k dispozici není, ale zpravidla lze parkovat hned u domu.
Dobré MHD spojení - 4 min pěšky zastávka U Zvonu a 6 min zastávka Klamovka.

Tento byt je vhodný nejlépe pro 1 osobu, maximálně pro 2 osoby.
Nájemné 16 000,- plus poplatky 3 500,-/ 1os (v ceně jsou i veškeré energie), v případě 2 osob 4 500,-
Jistota (kauce) 25 000,- , kdy při ukončení nájemního vztahu si majitelé ponechají částku 5000,- na uvedení bytu do původního stavu ( servis, výmalba bytu atd.)
Provize RK 19 360,-
V případě zájmu o prohlídku nebo zodpovězení dalších dotazů mě neváhejte kontaktovat, ráda vám vše vysvětlím, popřípadě byt osobně ukážu.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Plzeňská, Praha 5 - Košíře
ID
0218-NP06036
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zuzana Weiserová

Zuzana Weiserová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti