Prodej chaty, Březí nad Oslavou, 130 m2

Březí nad Oslavou

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Březí nad Oslavou

Informace k domu

Hledáte útěk do přírody? Nabízíme vám útulnou chatu s celkovou zastavěnou plochou 55 m², obklopená pozemkem o velikosti 474 m², přímo u malebného rybníka Rendlíček.

Dispozice:
- Podsklepená část: Obytné prostory v suterénu zahrnují spíž, krbovou místnost, WC a koupelnu, které vám poskytnou komfortní zázemí.
- 1. nadzemní podlaží: Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde byla vytvořena příjemná atmosféra zastřešením původní terasy. Vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva.
-Podkroví: Klidná ložnice ideální pro odpočinek po dni stráveném v přírodě.
Vybavení: Chata je připojena na vodovodní řád a vybavena bojlerem na ohřev teplé vody, který je rozvedený i do kuchyně. Kromě kamen na tuhá paliva v přízemí a suterénu je zde také možnost napojení na plynovou lahev.
Lokalita: Ideální místo pro milovníky přírody, hub, obklopené klidným prostředím a krásnou přírodou v těsné blízkost rybníka.
Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku! Tato chata může být váš vysněný domov na víkendy a letní dovolené.
V případě zájmu kontaktujte makléře Aleše Kavína
Cena: 2.990.000 Kč plus provize 5%

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Březí nad Oslavou
ID
10367
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
55 m2
Plocha nemovitosti
474 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Aleš Kavín

Aleš Kavín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Březí nad Oslavou?

Podobné nemovitosti