Prodej rodinného domu, Kačice, Masarykova, 125 m2

Masarykova, Kačice

7 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 458 Kč /za měsíc

(včetně poplatků RK)

Doporučené firmy v Kačici

Informace k domu

Lákal by Vás klid menší obce s výhodami blízkosti města? Pak bychom Vám rádi nabídli k prodeji rodinný dům skýtající poměrně široké možnosti využití, ať již se budoucí majitel rozhodne pro trvalé bydlení, venkovské sídlo, chalupu či využije prostory k podnikání, dílně či ubytovacímu záměru, navíc za poměrně unikátní cenu. Nemovitost se nachází na malebné návsi obce Kačice čp. 102, v dobré dojezdové vzdálenosti do Kladna či Slaného. Fotky Vám umožní prvotní představu a samozřejmě zajistíme osobní prohlídku.
Dům
Jedná se o starší cihlovo-kamenný samostatně stojící rodinný dům po částečné rekonstrukci. Dům je z části podsklepen a zateplen, podlahy jsou betonové nebo dřevěné, okna plastová. Topení a rozvod teplé vody zajišťuje plynový kotel společný pro celý dům, rozvody jsou v mědi, městská voda (studna na pozemku není), kanalizace. Střešní betonová krytina byla měněna před ca 5 lety, krovy jsou původní. Dvůr je krytý ze všech stran a nabízí tedy absolutní soukromí díky možnému vjezdu autem i skutečně variabilní využití, je zde krytá terasa s krbem. V přízemí je situován byt 1+1, v patře pak 2+1 vždy se samostatným WC a koupelnou. Dům je orientován na jih, lokace na návsi se zelení, stromy a předzahrádkou dává domu příjemný ráz, prostory domu i dvůr je možné upravit k příjemnému venkovskému stylu bydlení dle vlastních možností a vkusu.
Obec - místopis
Malebná obec Kačice ležící v nadmořské výšce 388 m.n.m o rozloze 6,4 km2 s aktuálně trvalými 1 220 obyvateli. První zmínky pochází již kolem roku 1318. V Kačicích jsou prodejny potravin a smíšeného zboží a také hospůdka. Obec se rozkládá na levém břehu potoka potoka Loděnice (Kačáku) podél silnice Lány-Smečno, 9 kilometrů severozápadně od Kladna. Poloha obce nabízí mnoho příjemných zákoutí k odpočinku. V obci je dobrá občanská vybavenost, pošta, kulturní sál, plynovod, vodovod, kanalizace, mateřská i základní škola, hřiště a další. Obcí prochází žlutá a červená trasa Klubu českých turistů i cyklostezka číslo 0104 a silnice č. 236. Ve vzdálenosti 1 km vede dálnice D6 Praha-Karlovy Vary s exitem 25 (Kačice). Dopravní obslužnost je zajištěna autobusy či vlakovým spojením ve směru Rakovník.
Přijďte se o výhodách nabízené nemovitosti sami přesvědčit, budeme se těšit na Vaši návštěvu a názor.
Cena 7.650.000,- včetně poplatků realitní kanceláře. Hypoteční úvěr vám rádi vyřídíme.

Parametry domu

Cena
7 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků RK
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Masarykova, Kačice
ID
N00852
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
261 m2
Plocha nemovitosti
261 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo BHJV spol. s r.o.

BHJV spol. s r.o.

náměstí starosty Pavla 14, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Háž

Jiří Háž

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kačici?

Podobné nemovitosti