Prodej bytu 3+kk, České Budějovice, Františka Jelena, 63 m2

Františka Jelena, České Budějovice - České Budějovice 5

6 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 453 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji moderní a komfortní byt o dispozici 3+kk o celkové výměře 63 m², nacházející se ve velmi oblíbené lokalitě Českých Budějovic, na adrese Františka Jelena 2. Tento byt je skvělou volbou pro rodiny či páry, kteří hledají kvalitní bydlení v klidné části města.

Popis bytu:
Byt je prakticky řešen a nabízí prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, který je moderně vybaven spotřebiči a dostatkem úložného prostoru. Dále zde naleznete dvě pohodlné ložnice, které poskytují dostatek soukromí a klidu. Koupelna je společná s WC a je vybavena sprchovým koutem, což zajišťuje úsporu místa a praktičnost. Celý byt je opatřen plovoucí podlahou, která dotváří moderní a elegantní vzhled interiéru. Dům je vytápěn plynovým kotlem, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění.

K bytu náleží prostorný balkón o velikosti 6,38 m2, který je ideální pro venkovní posezení a relaxaci po náročném dni. Vejde se sem pohodlný nábytek pro příjemné chvíle s rodinou nebo přáteli.

Další výhody:
Součástí bytu je také sklep o velikosti 3,60 m², který poskytuje dostatek úložného prostoru například pro sportovní vybavení či sezónní věci. K dispozici je také společná kolárna v domě. Po domluvě je možnost ponechat v bytě stávající vybavení, což výrazně usnadní přechod novým majitelům.

K bytu je možné dokoupit kryté parkovací stání přímo u domu, což je skvělá příležitost pro pohodlné parkování v bezpečí.

Náklady na bydlení jsou příznivé a pohybují se kolem 5 000 Kč měsíčně, což zahrnuje energie a fond oprav.

Lokalita:
Byt se nachází v klidné a zelené části Českých Budějovic, která nabízí výbornou dostupnost do centra města a veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. V blízkosti naleznete školy, školky, obchody, restaurace, lékárny a další služby. Milovníci sportu a přírody ocení blízkost cyklostezek a parků, které se nacházejí nedaleko.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107488.

Parametry bytu

Cena
6 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Františka Jelena, České Budějovice - České Budějovice 5
ID
N107488
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jan Kubeš

Jan Kubeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti