Prodej rodinného domu, Dolní Žďár, 209 m2 (ID: 2060836)

Dolní Žďár

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cenu Vám rádi sdělíme na vyžádání!)

Doporučené firmy v Dolním Žďáru

Informace k domu

Nabídka samostatně stojícího RD 6+1 s velkou zahradou u řeky Nežárky.

Nabízíme Vám ke koupi tuto jedinečnou nemovitost v obci Dolní Žďár, která se nachází v nádherném prostředí cca 5 km jižně od Jindřichova Hradce. Na velkém pozemku, který přímo sousedí s řekou Nežárkou, stojí samostatně stojící rodinný dům s terasou, který prošel kompletní renovací a je plně vybaven. Na pozemku nalezneme také nádherné zastřešené posezení, prostornou půdu, finskou saunu s koupelnou a sklípek. Nemovitost se, i když sousedí s řekou, nenachází v záplavovém území! V této chvíli v době povodní po celé České republice i nyní řeka Nežárka obstála a nedošlo k žádnému zaplavení nemovitosti. Potvrzení o tom, že nemovitost se nenachází v záplavovém území, máme pro Vás k dispozici a rádi Vám je na vyžádání pošleme.

Celková plocha nemovitosti činí 1.754 m2, z toho zastavěná plocha domu činí 612 m2, zastavěná plocha přístřešku se saunou, posezením a půdou činí 44 m2.

Na pozemku se nachází také dřevník, venkovní posezení s lavičkami, ledničkou a dalším vybavením. Z pergoly je nádherný výhled na již zmíněnou řeku Nežárku a do zeleně, která nemovitost obklopuje.
Součástí nemovitosti je také budova, ve které nalezneme finskou saunu na dálkový ovladač, koupelnu s WC, umyvadlem a sprchou. Je zde také sklípek, kde se nachází zařízení ke studni, která se na pozemku nachází.

Dům prošel postupně rozsáhlými renovacemi a je ve výborném stavu bez potřeby dalších oprav. Půdní nástavba byla zrenovována a rozšířena do nynější podoby cca před 7 lety. V domě je nová elektroinstalace, která se měnila taktéž cca před 7 lety. Okna i dveře na terasu a zahradu jsou plastová.

Co se týče inženýrských sítí, je zde elektřina 220 V i 380 V. Vodu zajišťuje kopaná cca 6 metrů kopaná studna s potřebným zařízením. Na pozemku je septik. Vytápění domu je zajištěno radiátory, a to díky dvěma krbovým kamnům. V případě potřeby lze užívat i elektrické přímotopy. Ohřev vody je mimo 300 litrový elektrický boiler zajištěn i solárními panely.

V domě je zajištěn úklid i služby zahradníka. Provoz nemovitosti je tudíž opravdu bezproblémový. Majitel v případě zájmu předá kontakty na osoby či firmy zajišťující provoz celé nemovitosti.

Parkování je bezproblémové přímo za plotem u domu, v případě vícero aut není problém zaparkovat před domem.

Před domem je za silnicí kousek pozemku, který je také součástí prodeje. Je vhodný například k zmíněnému parkování.

Skutečný stav nemovitosti je řádně zapsán v katastru nemovitostí.

Energetická náročnost budovy je D.

Více informací a fotografií naleznete na našich webových stránkách.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám poskytneme odpovědi na Vaše dotazy či zprostředkujeme prohlídku nemovitosti samotné.

Cenu Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cenu Vám rádi sdělíme na vyžádání!
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Dolní Žďár
ID
crg-n-0181-24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
209 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1754 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michaela Šopíková

Michaela Šopíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolním Žďáru?

Podobné nemovitosti