Prodej rodinného domu, Český Rudolec, 406 m2

Český Rudolec

6 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 309 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českém Rudolci

Informace k domu

Sníte o bydlení či rekreaci na klidném místě, které bude obklopené krásnou přírodou České Kanady? Pak by pro Vás rodinný dům s velkou zahradou a uzavřeným dvorem v Radíkově mohl být tím pravým!
Objekt je umístěn na jihočeské návsi s kostelem a rybníkem, v obci je pouze 36 domů a 26 trvale žijících obyvatel, protože lokalita je oblíbená především chalupáři.
Dům o zastavěné ploše 482 m2 se skládá z obytné části o ploše 150 m2 a dále hospodářské a technické části objektu o rozloze 256 m2, ve které je umístěn bývalý chlév, 2 stodoly, garáž, sklep a sklad.
Obytná část o dispozici 5+1 prošla mezi lety 2015 a 2020 rekonstrukcí včetně vybudování podkroví, výměny rozvodů elektřiny, vody, odpadů, vytápění, oken, v části i výměně stropů a podlah, osazení kotlů, výměně střešní krytiny a vyztužení krovu. Tuto část tvoří 2 podlaží:
- v přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj, 1 ložnice, kuchyně, koupelna, kotelna a spíž
- v podkroví se nachází 2 ložnice a velká hala, ve které je také prostor na spaní.

Objekt je vytápěn kotlem na tuhá paliva s napojením na radiátory, možné také užívat elektrokotel.
Napojeno na kopanou studnu na vlastním pozemku, odpady svedeny do plastové jímky 9 m3 na vyvážení.

Soukromí poskytuje uzavřený dvůr o ploše 522 m2, na kterém je zpevněná plocha určená k posezení, dále okrasné dřeviny a vstup do hospodářských částí a na zahradu. Za domem se nachází zahrada 2 952 m2 s výhledem do polí, jsou zde vzrostlé ovocné stromy a bývalý včelín (momentálně slouží jako kůlna na nářadí).

Místo je ideální na rodinnou rekreaci či trvalé bydlení, je zde zvýšená poptávka po krátkodobém ubytování, oblast je díky krásné přírodě vyhledávána cyklisty a pěšími turisty, takže je dům vhodný také k investičním účelům.


Parametry domu

Cena
6 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Český Rudolec
ID
2024131
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
406 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4024 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Rudolci?

Podobné nemovitosti