Prodej bytu 2+kk, Loučná pod Klínovcem, 73 m2 (ID: 2060491)

Loučná pod Klínovcem

6 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 836 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme Vám stylový apartmán v nadstandardním provedení o dispozici 2+KK, který se nachází v atraktivní lokalitě Loučné pod Klínovcem.

Apartmán je orientován je na jihozápad, což zajišťuje dostatek denního světla po celý den. Součástí je krásná terasa, kde můžete relaxovat a užívat si tak klid a soukromí. Dále je k dispozici místnost pro uskladnění kol nebo lyží či dětských kočárků a také soukromé parkovací stání přímo před domem. K apartmánu též náleží podíl na prostorné zahradě o rozloze 536 m², která je ideální pro venkovní aktivity.

Po vstupu do bytu se po pravé straně nachází ložnice, připravená pro ubytování až čtyř osob. Tento pokoj je plně vybaven a poskytuje komfortní zázemí pro delší pobyt. Hned vedle ložnice je umístěna prostorná koupelna s moderním vybavením. Naproti ložnici se otevírá světlý a vzdušný obývací prostor, který plynule přechází do elegantně navržené kuchyně. Terasa se rozprostírá na 34 m² a vstup na ní je je možný z obou místností.

Apartmán je kompletně vybaven kvalitním designovým nábytkem a praktickými doplňky, včetně nádobí a veškerého potřebného vybavení. To znamená, že můžete ihned využít tento prostor k bydlení nebo pronájmu.

Největším benefitem tohoto apartmánu je jeho poloha. Nachází se v klidné části obce, avšak necelých 5 minut jízdy autem od sjezdovek na Klínovci, kde si v zimním období užijete dostatek sněhu. Milovníky horských kol příjemně překvapí blízkost Trail Parku Klínovec. V okolí domu je rybník a rozlehlý les, což poskytuje ideální podmínky pro relaxaci i aktivní odpočinek.

Díky své atraktivní poloze, vybavenosti a možnosti krátkodobého pronájmu s veškerým servisem, generuje apartmán stabilní a zajímavý příjem.

Pokud Vás zaujala tato jedinečná příležitost, jak získat moderní horský apartmán s veškerým komfortem a skvělou polohou, neváhejte a kontaktujte nás pro domluvení prohlídky.

Parametry bytu

Cena
6 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
ID
N218
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
73 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Plocha zahrady
34 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality MOJE

Reality MOJE

Klatovská třída 1529/108, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Eliška Čákorová

Eliška Čákorová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti