Prodej bytu 3+kk, Olomouc, Vídeňská, 88 m2

Vídeňská, Olomouc

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Olomouci

Informace k bytu

Poslední šance! Získejte svůj vlastní kousek luxusu v rezidenci Vídeňská 11! Uvolnili jsme poslední byty k prodeji za mimořádně výhodné ceny!

Projekt Vídeňská 11 od společnosti SIROKY Real Estate je nyní dokončen a připraven k nastěhování! Tato jedinečná rezidence se nachází v prestižní lokalitě na Vídeňské ulici v Olomouci, známé svými honosnými vilami z 18. a 19. století.

Historická budova na adrese Vídeňská 11 prošla rozsáhlou a citlivou rekonstrukcí, která spojuje kouzlo neobaroka s moderním designem. Nacházíte se v srdci Olomouce, mezi historickým centrem a velkolepými Smetanovými sady, což poskytuje klidné bydlení uprostřed městského dění.

Uvolnili jsme posledních 9 bytů v dispozicích od 2+kk po prostorné 4+kk. Všechny byty mají vysoké stropy, prostorné místnosti a úchvatné výhledy do Smetanových sadů nebo do privátního zeleného vnitrobloku. Interiéry jsou vybaveny luxusními evropskými značkami, které představují špičku v designu.

Byt k prodeji 1A o velikosti 95,2 m² se nachází ve 1. patře činžovního domu. Součástí bytu je sklep o rozloze 3,9 m² a balkon o rozloze 1,9 m². Budova je vybavena výtahem s prvotřídními kovovými doplňky od italské značky De Castelli.

Koupelna v bytě 1A je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou od italského výrobce Catalano a vanou od německé značky Bette. Obklady a dlažby od španělské Porcelanosa kombinují špičkový design a inovativní řešení. Vodovodní baterie od italské značky Gessi spojují špičkovou technologii, pravou italskou kvalitu a nadčasový design.

Dřevěné podlahy v bytě jsou od italského výrobce Foglie D’Oro a instalaci zajišťují čeští mistři z Valen&Masar. Minimalistický design vypínačů německé značky Berker a bodové osvětlení belgické značky Modular dokonale ladí s interiérem.

Olomouc, s významnou univerzitou a bohatou kulturou, je přirozeným centrem Moravy a nyní na vrcholu společenského a kulturního rozkvětu. Město vás okouzlí svou historií, památkami, osobitou atmosférou, gastronomií a špičkovými službami.

Nenechte si ujít tuto neopakovatelnou šanci! Byty jsou připraveny k nastěhování. Rezervujte si svůj byt ještě dnes a staňte se součástí této exkluzivní rezidence.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Vídeňská, Olomouc
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
83 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Vídeňská 11

Vídeňská 634/6, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Široký

Pavel Široký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Olomouci?

Podobné nemovitosti