Prodej bytu 2+kk, České Budějovice, Otakarova, 58 m2

Otakarova, České Budějovice 3

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostorný a velmi dobře dispozičně řešený byt 2+kk o výměře 58 m² s balkonem o velikosti 6 m², orientovaným do klidného vnitrobloku. Byt se nachází ve zděném domě z roku 2009 v ulici Otakarova, v bližším centru města. V domě je celkem 13 bytových jednotek.
V bytě jsou velmi praktické vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. V koupelně se nachází vana, sušička a pračka. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči včetně myčky. Celé vybavení bytu bylo navrženo a vyrobeno na míru.
K bytu náleží také sklep. Měsíční náklady, včetně příspěvku do fondu oprav, činí 4 500 Kč. Kromě toho je k bytu možné přikoupit parkovací místo v pěší dostupnosti. Byt se prodává včetně veškerého vybavení, které je součástí nabídky.
Byt je volný ihned a představuje skvělou příležitost jak pro vlastní bydlení, tak jako investice díky své výborné poloze a vybavení.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Otakarova, České Budějovice 3
ID
CB241019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
2.
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti