Prodej rodinného domu, Lukavice, 190 m2

Lukavice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Lukavici

Informace k domu

Nabídka, kterou nesmíte přehlédnout - rodinný dům po kompletní rekonstrukci v malebné obci Lukavice u Rychnova nad Kněžnou.

Rád bych Vám představil jedinečnou příležitost pořídit si rodinný dům, který vás okouzlí nejen svou moderností, ale také pohodlím a praktičností.

O jakou nemovitost se jedná?
Jedná se o dům po kompletní rekonstrukci, který nabízí dvě samostatné bytové jednotky, každou s dispozicí 3+kk. Každý byt má svůj vlastní vchod, což zajišťuje maximální soukromí a komfort pro obě domácnosti. Celková užitná plocha domu činí 250 m², což poskytuje dostatek prostoru.

Pozemek a zahrada
K domu náleží rovinatá zahrada o výměře přibližně 600 m². Tato zahrada je ideálním místem pro relaxaci, rodinné oslavy nebo dětské hry. Představte si, jak se vaše děti baví na čerstvém vzduchu, zatímco vy odpočíváte s knihou nebo hrnkem kávy v ruce a ticho narušuje pouze říčka, která protéká na konci zahrady.

Technické vybavení
Vytápění a ohřev vody je zajištěno elektrokotlem, což zaručuje efektivní a úsporný provoz. Odpady jsou svedeny do čističky, což je ekologické a praktické řešení.

Lokalita
Luka­vice je ideálním místem pro ty, kteří touží po klidu venkova, ale chtějí mít všechny výhody městského života na dosah. Rychnov nad Kněžnou je odsud vzdálen pouhých 5 km.

Pokud hledáte domov, který kombinuje moderní komfort, skvělou lokalitu a výhodnou cenu, pak je tento dům tou pravou volbou pro vás. Neváhejte a kontaktujte mě pro více informací nebo sjednání prohlídky.
Těším se na setkání s vámi a věřím, že i vám pomůžu najít váš nový vysněný domov.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Lukavice
ID
0290
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
759 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Kolář

Ondřej Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lukavici (okr. Rychnov nad Kněžnou)?

Podobné nemovitosti