Prodej rodinného domu, Zdice, Komenského, 203 m2

Komenského, Zdice

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu a Depozitní úschovy.)

Doporučené firmy v Zdicích

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji dvougenerační rodinný dům o dispozici 2x 2+1 ve Zdicích (okres Beroun). RD s užitnou plochou 152 m2 který není podsklepen. Byty jsou vytápěny plynem – WAW a plynová karma pro ohřev vody. Je zde prostorná půda s možností zbudování další obytné plochy. Kanalizace je napojena do veřejné kanalizace. Voda je využita z vlastní studny s možností napojení na veřejnou síť. V přízemí z chodby domu je vstup na dvorek, na kterém je stavení techn. zázemí – dříve prádelna. Pod tímto je sklep ve kterém je umístěno čerpadlo na vodu z vlastní studny.
Nad domem je rozlehlá (2.046 m2) zahrada osázená ovocnými stromy přístupná ze dvora domu. Z této zahrady je krásný výhled do dalekého okolí. Zahrada nabízí soukromí a místo pro odpočinek.

Dům obklopuje spousta zeleně, což potěší hlavně milovníky pěší turistiky, neboť v okolí se nachází spousta různých tras a cyklostezek. Co se týče občanské vybavenosti nabízí město Zdice MŠ, ZŠ, obchody, poštu, zdravotní zařízení, společenský dům, restaurace, koupaliště, sportoviště a služby z řad živnostníků. Dopravní obslužnost: vlakové spojení, pravidelná autobusová doprava, nájezd na D5 vzdálen 3,5 km, Praha - Zličín za 25 min.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě. Zajistíme pro vás také kompletní finanční servis, poradenství s hypotékou i pojištěním. Cena je včetně provize RK, obsahuje kompletní právní servis včetně advokátní úschovy a jednání na katastru nemovitostí.

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a Depozitní úschovy.
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Komenského, Zdice
ID
175-NP01477
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
156 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
94 m2
Podlahová plocha
203 m2
Plocha nemovitosti
2234 m2
Plocha zahrady
2046 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Josef Petýrek

Josef Petýrek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zdicích?

Podobné nemovitosti