Prodej rodinného domu, Strakonice - Dražejov, Na Hrázi, 182 m2

Na Hrázi, Strakonice, Dražejov

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Strakonicích

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami v Dražejově u Strakonic, který nabízí ideální zázemí pro vícegenerační bydlení nebo větší rodinu.

Dům je rozdělen na dvě bytové jednotky, v přízemí je byt s dispozicí 3+1 a v patře je byt o dispozici 2+1 s příslušenstvím. Vstup do domu je přes společné zádveří, přízemní byt nabízí dvě samostatné místnosti, kuchyni s praktickou spíží, jídelní kout a obývací pokoj s terasou. Koupelna je s vanou, toaleta je zvlášť. V podkroví je obytná kuchyně s místem pro jídelní stůl, prostorný obývací pokoj s terasou a samostatná ložnice. Koupelna je zde menší se sprchovou vaničkou a toaleta je zvlášť.

V suterénu jsou skladové místnosti, prádelna a garáž.

Dům byl postaven v 80. letech, po celou dobu je průběžně udržován, došlo k výměně oken za nová plastová.

Tento dům se nachází na klidném místě s minimálním provozem, což zajišťuje pohodlí a soukromí pro jeho obyvatele s bezproblémovým parkováním před domem.

K domu patří udržovaná zahrada, která je vhodná pro relaxaci, zahradničení nebo hraní dětí. Zároveň se v okolí nachází krásná příroda, která nabízí příležitosti pro procházky a odpočinek na čerstvém vzduchu.

Lokalita Dražejova je navíc výhodná svou blízkostí do města Strakonice, kam je to jen několik minut jízdy, což zajišťuje snadný přístup k veškeré potřebné občanské vybavenosti, jako jsou školy, obchody a zdravotní služby.

Součást inzerátu je video, pokud se Vám nezobrazuje, rádi Vám ho na vyžádání zašleme. Dále v inzerátu najdete fotodokumentaci vč. 2D a 3D půdorysu s výměrami jednotlivých místností.

Průkaz energetické náročnosti budovy je nyní zpracováván, proto je uváděna nejhorší energetická třída. Rádi Vám pomůžeme zajisti financování koupě této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Na Hrázi, Strakonice, Dražejov
ID
J10369
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
296 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
136 m2
Podlahová plocha
182 m2
Plocha nemovitosti
853 m2
Plocha zahrady
717 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Vazač

Petr Vazač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Strakonicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti