Prodej pozemku pro bydlení, Jindřichovice, 789 m2

Jindřichovice

1 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 101 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jindřichovicích

Informace k pozemku

Pozemky v Heřmanově

Exkluzivně nabízíme krásné pozemky v Krušných horách.

Pozemky jsou vhodné pro stavbu vysněné chaty nebo chalupy. Heřmanov se nachází necelých 10 km od Přebuzi obklopen překrásnou přírodou. Lokalita nabízí v zimě běžecké stopy krušnohorské lyžařské magistrály nebo sjezdovky menších lyžařských středisek Bublava, Stříbrná. Pozemky jsou na okraji velmi klidné vesničky s okamžitým přístupem do přírody.

Na pozemcích o rozloze 779 m2 je zřízen přípojný bod ČEZ, pitná voda je v této oblasti řešena studnou a je potvrzeno hydrogeologem, že se jedná o oblast s výbornou dostupností spodní vody. Odpadní vody budou řešeny jímkou, případně domovní čističkou odpadních vod. Přístup na pozemky je z obecní cesty.
Dle územního plánu jsou pozemky vhodné pro výstavbu rodinných domů venkovského typu. Výšková hladina zástavby se stanovuje
max. na 2 nadzemní podlaží + podkroví. V případě zájmu jsme schopni Vám zajistit místní dodavatele pro řešení povolovacích řízení a stavebních prací.

Co naleznete v okolí: 30 min. lázeňské město Karlovy Vary, dlouhé km běžeckých tratí, v dojezdové vzdálenosti známá lyžařská střediska Plešivec, Klínovec, Boží dar, nádherná příroda s možnostmi koupání (čedičový lom Kernberg) a toulání v okolních lesích, běžná občanská dostupnost v dojezdové vzdálenosti. Tajemná méně známá místa Krušných hor jako je Sauersack.

Parametry pozemku

Cena
1 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Jindřichovice
ID
103
Plocha nemovitosti
789 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BERG Invest

Háj 231, Loučná pod Klínovcem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Štěpán Pavelka

Ing. Štěpán Pavelka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jindřichovicích (okr. Sokolov)?

Podobné nemovitosti