Prodej rodinného domu, Zderaz, 1209 m2

Zderaz

2 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 438 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zderazu

Informace k domu

Tajemné pískovcové útvary, jeskyně i lesní studánky, skalní obydlí, rozhledny, krajina tvořená především hustými borovými a smrkovými lesy. Cítíte tu rezonanci? Pokud ano, nabízíme Vám zde ke koupi původní zděný rodinný dům, který se nachází na okraji vyhlášené rekreační oblasti Toulovcovy Maštale. Dispozice domu je 4+1 a zahrnuje kuchyň, obývací pokoj, ložnici a další pokoj. Dále je zde koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, spíž a dvě technické místnosti. Součástí stavení je prostorná stodola, garáž a dílna.

Dům je napojen na elektřinu 220 V/380 V, obecní vodu a kanalizaci. Vytápění je ústřední na tuhá paliva. V domě jsou dva komíny, což nabízí i možnost instalace krbových kamen. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler v koupelně a průtokový ohřívač v kuchyni. Na hranici pozemku je přípojka zemního plynu. Sedlová střecha je pokryta pálenými taškami (cca v roce 2000 proběhla jejich výměna), trámy a prkna jsou původní. Zdivo domu je kombinované cihla a kámen. Dům má dvě zahrady, menší je kolem domu a přes cestu je ovocný sad.

Udržovaná nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Nedaleko obce se nachází unikátní kaňon Pivnická rokle. Široké okolí je protkáno hustou sítí cyklostezek a turistických tras. Veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékař atd.) je ve městě Proseč, které je vzdáleno pouhé 3 km.

Technické informace:

Celková plocha pozemku: 1.209 m
Zastavěná plocha: 376 m
Plocha zahrady: 253 m
Plocha sadu: 580 m
Inženýrské sítě:
elektřina 220/380
obecní voda
kanalizace
přípojka zemního plynu na hranici pozemku
Topení: ústřední na tuhá paliva
Ohřev vody: elektrický bojler a průtokový ohřívač
Odpad je sveden do kanalizace
Další části: prostorná stodola, garáž a dílna.
Stav domu: udržovaný

K této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracovaný energetický štítek, dle zákona je proto nemovitost dočasně do jeho předložení inzerována v energetické třídě G.

Nemovitost je v osobním vlastnictví, proto v rámci našich služeb zájemci rádi zajistíme zdarma výhodné financování.

Podrobné informace naleznete na www.dum-zderaz.cz
U každé naší zakázky najdete samostatnou webovou stránku domu, profesionální fotografie, 3D půdorysy, videoprohlídku, videozáběry z dronu a virtuální prohlídku domu.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací mě neváhejte kontaktovat. 

Těším se na prohlídky s Vámi.

Samostatná webová stránka: www.dum-zderaz.cz

Parametry domu

Cena
2 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Zderaz
ID
1254/3056
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
1209 m2
Plocha nemovitosti
1209 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Renata Hrdinová Lexová

Renata Hrdinová Lexová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zderazu?

Podobné nemovitosti