Prodej bytu 1+1, Praha - Smíchov, Plzeňská, 33 m2 (ID: 2058274)

Plzeňská, Praha 5 - Smíchov

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Přímý vlastník nabízí k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví, dispozičně řešenou jako 1+1 o celkové výměře 33m2 ve sníženém přízemí cihlového činžovního domu na Smíchově v ulici Plzeňská 521/41, jednu zastávku tramvají od metra B - Anděl. Samotný činžovní dům je po rekonstrukci, která proběhla před několika lety.

Velkou výhodou této bytové jednotky je možnost využití prostorné terasy ve vnitrobloku domu, se kterou se váže spoluvlastnický podíl.

Bytová jednotka se skládá z prostorné předsíně a kuchyňského koutu, kde se nachází kuchyňská linka se sporákem, troubou a lednicí. Z této místnosti je vstup do koupelny, jejíž součástí je vana, umyvadlo a toaleta. Dále je zde menší technická místnost s elektrickým bojlerem na ohřev teplé vody. Z kuchyně se dále vstupuje do obývací místnosti, jejíž součástí je menší šatní komora. Tato obývací místnost je orientována do ulice Plzeňská a okno je tvořeno pomocí anglického dvorku. Součástí obývací místnosti je také trámová příprava na spací patro, kde přímo nad spacím patrem se dá otevřít sádrokartonový podhled a vznikne tak prostor pro spací část (možno zařídit). Topení je řešeno pomocí elektrických topných radiátorů a podlahy jsou ve všech místnostech tvořeny dlažbou.

Bytová jednotka i samotný dům se nachází v lokalitě, která je klidnou a zároveň dynamickou částí Prahy. Smíchov je známý především kulturními památkami, které jsou v blízkosti centra Prahy a s tím se pojí i perfektní dopravní dostupnost. Co se týká komerční části a ostatních služeb, zastává svou roli nákupní centrum Nový Smíchov. V blízkém okolí se také nachází mateřské školky, základní škola, nemocnice, pošta a restaurace. Díky své velmi žádané lokalitě se pyšní výbornou dopravní dostupností do samotného centra města a veškerá občanská vybavenost je ve velmi blízkém okolí. Ideální bydlení pro lidi, kteří milují přírodu a zároveň se nechtějí vzdát městského života.

Vzhledem k poloze je jednotka ideální jak pro vlastní bydlení, tak na případnou investici týkající se krátkodobých či dlouhodobých pronájmů.

Bytovou jednotku je možné financovat hypotečním úvěrem.

Parametry bytu

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Plzeňská, Praha 5 - Smíchov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Oksana Růžičková

Oksana Růžičková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti